Bedugult tejcsatorna, amit nem tud a babám kiszívni, mit lehet tenni?
Sok sok masszírozás és ha nem marad más, próbálja meg apa jó erősen megszívni masszírozás közben, ne várd meg míg begyullad, mert az kegyetlen.
És nekem is csak az elektromos mellszívó volt jó.
Nincs rajta elzáródás?
Nekem többször előfordult,hogy egy hártyaszerű benövés lett az egyik tejcsatornámon (hogy mitől,ne kérdezd) és addig,amíg ki nem szúrtam egy steril tűvel,nem ürült ki belőle a tej.Ha ez lenne egy fehér kis pontszerűséget kell látnod egyik nyílásnál.Üdv
Sziasztok!
Hát sajnos nem segített semmi, elzáródást én nem láttam, de nem javult semmit, úgyhogy szombaton elmentem a védőnőhöz, aki megnézte, azt mondta ő sem lát elzáródást a bimbón, van ilyen, és ha nem fáj, akkor ne izguljak, el fog múlni, akár két hét is lehet. Most talán kisebb, de még ott van, viszont azóta nagyon fogy a mennyiség, most a kettőből együtt van kb. annyi, mint 3 napja egyből. Gyakran teszem mellre, és remélem, hogy visszajön,
emiatt most jól el vagyok keseredve,de próbálok pozitívan gondolkodni!!!
Nagyon nem szeretném még abbahagyni:((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!