Eldugult tejcsatorna, nagyon fáj már, mit tehetnék? (bővebben lentebb)
A kórházban a csecsemős nővérek ki tudjak fejni, meg bent van nagy teljesítményű mellszívó is általában.
Ha otthon nem tudod megoldani, szerintem érdemes bemenni
Nincsen egy kis fehér pötty szerű valami a bimbódon?Mert nekem olyan elzáródásom volt,hogy egy kis hártyaszerűség képződött az egyik tejcsatorna kivezetőnyílásánál(ott van a fehér pötty),na ezt én kiszúrtam steril(vagy lefertőtlenített)tűvel és már ömlött is a tej abból a nyílásból.Addig nem tudott kiürülni a tej,amíg hártya volt rajta,többször is előfordult.
Üdv
Annyira meleg vizet tölts egy tálba amit még el tudsz viselni. Lógasd bele a melled és úgy masszírozd. Vagy a párod próbálja meg kiszívni.
Ha egyik sem sikerült hívj szoptatási tanácsadót!
Sok szerencsét!
A férjed a szájával szívja, nagyobb erővel tudja mint egy kisbaba. Bizarr ötletnek hangzik, de működik!!!!
Örülök hogy megoldódott.
Sajnos van aki hajlamosabb erre mint mások, de sose add fel, a szoptatással a lehető legjobbat nyújtod a kicsidnek. Kitartást és jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!