Elektromos mellszívót szeretnék venni. Melyik jobb, az Avent vagy a Medela?
Tudom, hogy már ezer ilyen kérdés volt fent, de hiába olvasgatom, nem kapok választ és nem szeretnék a harmadik mellszívóval is befürödni. Főleg, mivel elég drágák...
Le tudnátok írni, hogy melyik miért jó nektek vagy miért nem? Örülnék, ha a típusa is szerepelne, mert több fajta van, ahogy láttam.
Előre is köszönöm!
Nekem Medela van. Még az első gyerkőcnél vettem, a másodiknál is használtam, kifogástalan. Megfelelő a szívóereje, mert állítható. Plusz funkció, hogy elemmel is lehet működtetni, bár ezt én sosem próbáltam.
Annyi volt a hátránya, hogy nagyon kemény műanyag a szívófeje, de erre is lehet venni szilikon szívófejet, amivel már sokkal kényelmesebb. Emellett van kézi Medela is, azt is nagyon szerettem.
Nekem Medela Swing van. Nagyon elégedett vagyok vele. Állítható a szívás erőssége, sokkal kényelmesebb a használata mint a kézi Philips Avent-emé volt. Hálózatról és elemekkel is működtethető. Sokat üzemel és bírja a gyűrődést, sokat használtam. Tartós és rendszeres használathoz ajánlom csak, mert borzasztó drága! (Én is csak azért ruháztam be erre a mellszívóra, mert még két babát tervezünk és a kislányomnál sokat használtam!)
Az egyik barátnőmnek Medela Mini Electric mellszívója van. (Sajnos nem tudom, hogy milyen) Ő nem használta rendszeresen, de szerette. (Ez a modell árban fele annyi, mint a swing).
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek. Gondoltam leírom a tapasztalatomat, hátha valakinek egyszer majd segít.
Tehát először a Csöpi fájdalommentes mellszívót próbáltam, amitől nekem szétment a mellem, és még a szám is... Aztán vettünk egy Chicco kézi mellszívót, ami jó lett volna, (bár kicsit fárasztó volt) de 2 hónap alatt 3-szor romlott el.:( Ezért döntöttem úgy, hogy veszek egy elektromosat, ami tényleg jó.
Végül Avent Isist vettem, és tényleg nagyon jó! Halk, felveszi a ritmust amit Te adsz meg neki, és van hozzá külön kar, amivel kéziként is használható. Ja, és elemmel is működik. Először kicsit megijedtem, mert gyengének tűnt, de aztán rájöttem, hogy a masszírozó párna nélkül sokkal erősebb. Pótalkatrészek is vannak hozzá.
Nem szeretem az ennyire felkapott, szinte "divatos" márkákat, de azt hiszem ez most nem alaptalan.
Csak nagyon drága...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!