Hogy szoktatnatok le egy eves gyereket a szoptatasrol?
Figyelt kérdés
Ha mar azt erzitek hogy teher a szoptatas. Hogyan sikerult leszoktatni?2014. dec. 5. 20:31
1/2 anonim válasza:
Szépen lassan. A lényeg, hogy fokozatosan történjen. Nekem is egy év környékén lett nyűg. Kiváltottam v.melyik napközbeni szopizást elsőnek. Ez ment egy darabig. Aztán a reggeli szopizást is ritkitottam, majd az is megszűnt. Közben kevesebb lett a tejcsi, több ideig tartott, mire egyáltalán megindult. Utoljára az esti elalvás előtti szopizás maradt el. Este lefekvés előtt szokott tápszert kapni, ha kéri. Pár hét alatt leszokott. Nem is szokta hiányolni.
2/2 anonim válasza:
Ez az elvelasztás ennyi idősen màr neked nehéz, nem a gyereknek. Szerettem szoptatni, olyan jó volt hogy oda bújt....
El kell határozni hogy holnaptól nincs cici, s kész, nincs!
Nekem "szerencsére" mind a krt gyereknél 1 évesen kellett abba hagyni a szoptatást, az elsőnél be gyulladt a lábam, szteroidokat kaptam, n szoptathattam, a masiknàl meg a klímától tüdőgyulladásom lett, így egyik napról a másikra kellett "letenni " a cicit.
2-3 napig volt nehéz, mert nem ivott semmiből semmit előtte a gyerek, csak cicit. Próbálkoztunk mindennel, végül szívószállal ment neki az ívás. 4. Napon már eszébe sem jutott a cici!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!