LESZOKÁS AZ ANYATEJRŐL?
Van, olyan baba, aki igényli az éjjeli cicizést, van amelyik nem. Ettól nem lesz baja az idegrendszerének. De, ha te fáradt vagy akkor valaszd el. A lányom 18 hónapos volt, amikor belefáradtam az éjszakai szopizásokba, ráadásul csak cumizott, és minimálisat szopott.
Elmagyaráztam neki, hogy a cici alszik, nem szabad piszkálni, és fura mód a lányom hiszti nélkül elfogadta. Pár napig még kérte a cicit, de aztán szóba sem hozta. Mondjuk addigra már ugye ő kezdett beszélni, tehát megbtudtuk beszélni.
Azt hittem, hogy egetrengető hisztit fog kivágni, de nem.
Más módszert nem próbaltam
Lépcsőke: nálunk is ez jött be, pár nap után, amikor 2 óránként kellett kellni, átáltunk az egy ágyban alvásra, így nem kell felkelni a babához. amúgy a gyerek szereti a közelében tudni az anyát, szerintem evolúciósan is valószinüleg ehhez szokott (biztos nem egy másik szobához)
persze mindenkinek és minden gyereknek más jön be (pl a harmadik sokkal hamarabb került másik szobába a saját ágyból, igaz, a nagyok jelenléte nyugtatja), a lényeg hogy görcsösen ne ragaszkodjunk egyik megoldáshoz sem (külön ágy/egy ágy külön szoba/egy szoba) próbáljuk ki, melyik a jobb, vagy halgassunk az érzésünkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!