Hogy szoktassam le 18 hós fiamat az éjszakai szopiról?
Nálam csak a teljes elválasztás segített. Sokáig szopizott a kisfiam, ő nappal is kérte, és éjjel is többször kelt, és azon aludt vissza. Aztán mikor megfogant a kistesó, akkor elválasztottam.
Könnyen ment, pedig tök cicifüggő volt.
Én fokhagymával kentem be, és mondtam neki, hogy már nem finom, megbüdösödött. Erre megszagolta, és utána már nem is kellett neki.
Előtte próbálkoztam mindennel, mondtam neki, hogy fáj, stb., de semmiféle rábeszélés nem használt. Aztán néhány nappal előtte elkezdtem neki mondogatni, hogy már nemsokára meg fog romlani, rossz íze lesz, stb.
Legnagyobb csodálkozásomra könnyen ment, nem sírt utána, csak néha megkérdezte, hogy még mindig rossz-e, mondtam, hogy nézze csak meg nyugodtan (kb. 2 napig még fokhagymáztam), de már azt sem akarta, simán elfogadta, hogy ez van, és kész.
2 év 3 hónapos volt akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!