Honnan lehet tudni ha elapadt a tejem? Mik a jelei?
Figyelt kérdés
2 hónapja szoptatom a babám és csak anyatejet kap és még sokáig szeretném,hogy így legyen! Nagyjából beállt a kereslet-kínálat. Reggelre egy kicsit megduzzadnak a melleim, viszont délutánra és estére már teljesen puhák és így nem érezném ha elapadna. Miből fogom tudni,ha netán megtörténik? (Gondolom a babasír,ha nincs mit cumizni,de ezen kívül?)2008. aug. 13. 21:30
1/2 anonim válasza:
Az, hogy puha a melled teljesen normális. Én is megijedtem az elsőnél, mikor a kezdeti idők kemény cicijei után szinte mindig puhák voltak a melleim. De aztán mégis 3 évig szoptattam, mert volt tejem.
A baba sírásánál nincs jobb jel arra nézve, hogy elfogyott a tejcsi. De ha ez neked nem elég, akkor próbálj meg fejni, és akkor látni fogod, hogy van tejed.
Ne görcsölj rajta, ha rendesen szopik a baba, akkor igen kicsi esély van, hogy elapadjon a tejed. Meg különben sem egyik napról a másikra történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!