Most kaptam meg a szopipárnát amit rendeltem. Iszonyu büdös a tölteléke. elmegy majd a szaga?
Sziasztok!
Szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét, hogy sajnos a polisztirol golyócskákkal töltött szoptatós párnák igen egészségtelenek lehetnek. Azek a gyöngyök nem kismama, és kisbaba cikkekre lettek kitalálva, és minőség ellenőrizve. Eredetileg szigetelő anyagok, amelyek nem közvetlenül az emberrel érintkeznek, és nem egy légtérben vannak velük.
Gyártásuk során olyan adalék anyagokat használnak fel, amik ha nem megfelelően lett kiszellőztetve, kimosva, ártalmasak.
Ezért árulnak biotönkölyös párnát, és szivacsos párnát.
Én magam nem dágának találtam a tönkölyöst, ezért szivacsörleménnyel töltött párnát vásároltam. Nagyon meg vagyok eléégedve vele.
Sziasztok!
Az előző hozzászólónak szeretném felhívni a figyelmét, hogy a polisztirol gyöngy az csak sima hungarocell golyó, ami egy kőolaj származék (emiatt van frissen szaga, de ez egy-két hét alatt kiszellőzik), és az emberre teljesen semleges hatású, ártalmatlan anyag. Többek között poharat is csinálnak belőle, és speciel a babaülések betéteit is ebből csinálják (ami szintén nem érintkezik a babával, mint az ezzel töltött párnánál sem), és még ezernyi más a háztartásban használatos dolgot. A szivacs darabkákkal töltött szopipárna pedig nehezen használható, mert nem alakítható szabadon, mint a gyönggyel töltött, holott pont ez lenne az egyik lényeges tulajdonsága a párnának ugyebár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!