El kell választanom a 17 hós kislányomat, nagyon nehéz, mit tegyek, hogy könnyebb legyen mindkettőnknek?
Ha szoptathatnal zinnat mellett tovabb megtenned?
Olyan nanpgrammnyi mennyiseg valasztodik ki h.nem szamottevo reszere. Ha reszleteket szeretnel tudni irj privit. Ha elhataroztad az elvalasztast akkor mar mindegy.
Pont ez a gond, hogy úgy gondolod ez az egyetlen lelki kapocs a gyerekkel és máshogy nem kerülhettek közel egymáshoz, pedig ez nem így van. Este például feküdjetek egymás mellé, simogasd, ennek pont ugyanúgy lelkileg kielégítőnek kellene lennie, ahogy az ölelésnek, puszinak, stb. is.
Úgyhogy legyen az az első, hogy elmagyarázod neki, hogy például a cici a pici babáknak, mint amilyen ő is volt az étel, de mire ilyen szépek, nagyok lesznek, addigra kifogy. Ezen kívül alakítsatok ki valamilyen alvási rutint, összebújás alvás előtt, simogatás, vagy valami kendő akármi ami megnyugtatja. De nem fog működni semmilyen módszer addig, amíg magadban nem teszed helyre ezt a dolgot.
En csak annyit szeretnek irni,hogy teljesen megertelek. Az en kisfiam 18 honapos,szinten cici imado,es tudom,milyen nehez lenne mindkettonknek egy ilyen dontes. Nem arrol van szo,hogy maskepp nem lehet potolni az osszebujast,es nem is azt akarom sugallni,hogy azok az anyukak,akik nem tudnak ennyit szoptatni,alsobbrenduek,de tenyleg leirhatatlan ez a szoros kapcsolat,ami ilyenkorra kialakul anya-gyerek kozt a szopizas altal. Es sajnalni tudom azt,aki kimarad ebbol,vagy rakontrazik,mert nem tudja felfogni.
Ha ide nem akarod,esetleg priviben leirhatod,hogy boldogultok szopi nelkul. Kitartast!
Rettenetesen sajnállak benneteket hogy ez történt veletek, de látod, azt írják, hogy a gyógyszered mellett lehet szoptatni és ha attól félsz, akkor elárulhatom, hogy a Lyme kórt nem lehet átvinni a kisgyerekre az anyatejjel. 20 hónapos a kislányom, nagy szopis és egy pillanatra belegondoltam, hogy végig bírnám-e csinálni ezt, amit te csinálsz. Nem bírnám, és beleőrülnék, tíz percen belül feladnám, főleg, ha ennyire semmi okom nem lenne az elválasztásra, attól félnék, hogy a kislányom súlyos lelki sérülést szenved ettől a hirtelen és durva beavatkozástól. Hát ha te bírod, akkor sok szerencsét hozzá, mindkettőtökkel együttérzek, mert én megértem azt a lelki kapcsot, ami közted és a gyermeked között van és hidd el, hogy ez a világ legtermészetesebb dolga, és jól írod, azok kardoskodnak az elválasztás mellett, aki ezt sosem élték meg és talán valahol irigyelnek minket szegénykék. Egyébként a Lyme kórt az amoxicillin is gyógyítja, én is azt szedtem rá pár éve, és amellett teljes nyugalommal lehet szoptatni, csodálkozom az orvosodon is, hogy csak úgy rád parancsol, hogy válaszd el a gyereket.
Üdvözlettel: egy szoptatásmániás őrült anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!