Lányom 2 és fél éves. Hogyan szoktassam le a cicizésről?
Figyelt kérdés
Állandóan cicizni szeretne de nekem ez már nagyon terhes kezd lenni annál is inkább mert már 4 éve folyamatosan űzöm ezt a szoptatást.Szóval semmi ötletem nincsen hogyan válasszam le magamról és van is tejem tehát erre nem támaszkodhatom hogy majd elapad mert nem apadt el eddig sem.Bekenegetéssel már próbálkoztunk de semmi eredménye ,ráadásul a kislány nagyon értelmes okos teljesen tisztán beszél és nem lehet "hülyiteni".Ha van vkinek valami ötlete vagy hasonló cipőben jár vagy járt akkor kérem irjon nekem.Köszönöm!2008. aug. 12. 19:13
1/5 anonim válasza:
Ha ennyire megérti már, amit mondasz neki, akkor azt is meg kell értenie, hogy ő már nagylány, lassan jön az ovi, nem cicizhet már. Mondd meg neki, hogy ha ovis lesz, akkor nem lehetsz vele ott, ha cici kell neki. Kössetek kompromisszumot, hogy egy nap csak mondjuk egyszer-kétszer szopizhat. Aztán idővel teljesen elhagyhatjátok a szopizást.
2/5 anonim válasza:
Az nl cafén van egy szakértő, ő nagyon érti ezt, de most szabin van. Azért megadom a címét:
Ő azt szokta mondani, hogy, addig kell szoptatni, amíg mindkét félnek komfortos és mindenképpen babakímélő legyen az elválasztás. Magyarul előszőr csak 1 szoptatást hagyj el, de akkor is bújjatok össze stb. Aztán ez hetekig menjen, majd jöhet a következő.
Sok sikert!
3/5 anonim válasza:
Én is akkor választottam le a kislányomat, amikor 2 és fél éves volt, és ő is nagyon okos, meg sem próbálkoztam a kenegetéssel, meg a mellébeszéléssel. Elmagyaráztam neki, hogy nekem ez már nem jó, nem szeretném már szoptatni tovább. Persze nem volt ilyen egyszerű a dolog, mikor álmos volt, akkor sírdogált, úgyhogy én azt csináltam, hogy amikor alvásidő jött, odabújhatott a cicihez, megfoghatta. Persze eleinte együtt sírdogáltunk, nem volt könnyű! Kb. 10 napig tartott a dolog. Ma 5 és fél éves, de még mindig emlegeti a szopizást...
4/5 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Azt megkérdezhetem miért nem jó? Kíváncsi vagyok, nekem még csak fél éves a kislányom, de, ha csak altatás miatt cicizik, az már néha nekem is nagy türelemjáték..
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Azért terhes számomra mert már 4 éve folyamatosan szoptatok,mivel a fiam 18 hónapos volt mikor a lányom született.Bügyörgeti nyüstöli szóval kicsit elég már.És van hogy egész nap kéri és hisztizik ha nem kapja meg,amugy meg nagyon anyás.Még egyszer köszi a válaszokat igyekszem türelemmel leszoktatni vhogy.
2008. aug. 14. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!