Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Alig 3 hónapos, anyatejes...

Alig 3 hónapos, anyatejes kislányomnak almalé, almapüré,2 hét múlva krumpli kóstoltatást javasolt a védőnő. Nem korai?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, anyatejes babáknál 6 hónapos kortól javasolják a hozzátáplálást, de egyébként is 4 hónaptól. Ő pedig épphogy betöltötte a 3 hónapot és a védőnő már almát, répát, sütőtököt, banánt, krumplit javasolt. Nektek mi a véleményetek erről?
2014. okt. 16. 11:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

9-es!

csak a kérdést olvastam, azthittem a KRUMPLI a baja!!!

ezért lepontozni?

amúgy meg még igazat is írtam, nem 3 hósan kell hozzátáplálni egy csecsemőt!

2014. okt. 16. 11:32
 12/16 anonim ***** válasza:

9-es amúgy meg a Felicitas babagondozási tanácsadó kiadványában olvasom amit mindenki kapott terhesen, utána ahogy megszületett a baba

de talán már most nincs forgalomban, szóval limitált.

2014. okt. 16. 11:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Bizony, nagyon korai. Ha jóllakik az anyatejjel, és továbbra is lesz bőven tejed, akkor várhatsz 6 hós koráig: anyatejes babáknál a 6 hónapos kor az ideális és ajánlott az ételek bevezetésére.

Én a fiam 6 hós koráig kizárólag szoptattam. Most másfél éves, fantasztikus étvágya van, úgyhogy nem bántam meg, hogy nem kezdtem hamarabb. Nem késtünk le semmit.

2014. okt. 16. 15:01
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! A felháborodóknak mondanám én is mégegyszer, hogy nem itt sírok, csak érdeklődtem, mivel furának és korainak találtam, nem tudtam mit kezdjek ezzel, hisz csak ő a védőnő. Ezért voltam kíváncsi mások tapasztalataira. Amúgy semmivel nem indokolta, csak a 3 hónapos státuszon mondta, hogy el kell kezdeni.
2014. okt. 17. 09:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Ne idegeskedj!

Ráérsz még a kóstoltatással!

sok sikert

2014. okt. 17. 09:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Jól tudod, csak 6 hónapos kortól kell hozzátáplálni azokat a csecsemőket, akik kizárólag anyatejesek. Akik tápot kaptak, azokat már 4 hótól lehet. A hat hónapos gyereknek fejlett annyira az emésztőrendszere, hogy egyen már mást az anyatejen kívűl, a 3 hónaposnak túl korai. Nézz utána a la leche liga oldalán és ne hallgass a védőnődre.
2014. okt. 29. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!