Mit ehetek, ami nem rizs, krumpli és tészta?
Nem értem mi baj van a többi zöldséggel..a barátnőm mindent eszik és teljesen jól vannak. Párolt , rántott , főtt zöldség stb..Köretre gondolsz? vagy mi az ami ne tészta , rizs krumpli??
Egyébként ugyanazokat eheted amik a bébiételekben is vannak.
Tejes dolgokat .
Húst lehet, eszek is. De az irodalom szerint paradicsomot, uborkát nem lehet, a paprikát nem bírj a gyomrom.
Főzeléket nem lehet, mert ugye hüvelyesből van, gyümit megint nem lehet, mert fúj-csak dinnyét eszem.
Nagyon hiányzik már valami könnyű, "nedves" étel, mint egy főzi, vagy zöldségsaláta, vagy egy jó gyümölcstál...
Ettem egy fél merőkanál levest, amiben volt karfiol, 2 napig fájt a baba hasa. Ettem egy gerezd barackot, héj nélkül, fájt a hasa. Ittam reggel tejet, fájt a hasa....
Ezek után nem merek semm olyat enni...
Szia!
Biztos, hogy azoktól az ételektől fájt a hasa, amit ettél?? Én is szopiztatom az 5 hónapos lányom, mindenfélét ettek "K" betűseket is, és nem vettem észre, hogy ezek miatt fájt volna a pocija. Az előfordult, hogy nyögött, nyűgös volt, de csak azért mert nehezen kakil. Nem tudom, milyen idős a picid, de ha már 4 hónapot betöltötte itathatsz vele bébiitalt, (almalé, sütőtök).
Jó egészséget!
A főzelékhüvelyesből van???
akkor mi a borsó, krumpli, sárgarépa, karalábé egyéb??? Egyébként meg dietetikusként azt mondom edd azt ami jól esik. különben meg keress rá a neten rengeteg anyag van a szoptatós anya étrendjéről. kismama magazintól a szaklapokig.
A borsó szerintem hüvelyben van, a karalábé K betűs, amit ugye nem lehet enni, a krumplit írtam, hogy unom, mert azt eszem 2 hónapja (ezt az egyet főzinek is) a répával igazad van, meg az előzőnek a tökfőzelékkel, de ezket nem szeretem.
És igyekszem kitapasztalni, de mint írtam, mindentől fáj a hasa.
De azért köszönöm szépen a válaszokat, majd lassan igyekszem azért próbálkozni.
Most 10 hetes a lányom.
Én is így vagyok a már 3 hós lányommal.Egy fél almától, a tejtől, a baracktól, minden gyümitől fáj a hasa. Én ettem paradicsomot is, az jó volt, de az allergiámnak nem tett jót. Én felvágottat eszek kenyérrel, a tönkölymüzlit tej nélkül rágcsálom, ebédre meg sűlt hús krumplival,tésztával vagy rizzsel. Mindent a babámért.Egyszer csak kinövi!?
Nagyon sok vizet iszok és mézes szörppel ízesítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!