Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha éjszakára már nem lesz...

Ha éjszakára már nem lesz elég a tejem honnan tudok tápszert szerezni?

Figyelt kérdés
Gyógyszertárba recept nélkül adnak? Vagy tescoban lehet kapni??

2014. okt. 11. 20:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
34%
recept nelkul is lehet csak ugy sokkal dragabb. mennyi idos? erdemes lenne par kortyvizet adni neki ejjel, vagy teat, hogy most mar elhagyja az ejszakai evest.
2014. okt. 11. 20:49
 2/17 anonim ***** válasza:
66%
Lehet igen. De nem vard meg, hogy ne legyen, mire hazaviszed a babat mindenkepp legyen otthon egy doboz tapszer es cumisuveg. Kerdezd meg a gyerekorvost, hogy milyet vegyel.
2014. okt. 11. 20:50
 3/17 A kérdező kommentje:
4hetes, de eddig rengeteg tejem volt és ma már egyre kevesebb. Van 50mili a hűtőben még, most este még szopott 100grammot, csak ha bármi közbe jönne, eddig nekem senki nem mondta,h készüljek be tápszerrel :( Fagyóba is van pár zacskóval, de azt csak szobahőmérsékleten engedhetem ki,ugye? Az mennyi idő mire kienged?
2014. okt. 11. 20:54
 4/17 anonim ***** válasza:
87%

Ügyeletes patikában, de Tesco, Auchan, nagyáruházakban biztos van. A lényeg, hogy 0+ jelzésű legyen. Milumil vagy Beba a legnépszerűbb.

Az anyatejet pedig úgy is felmelegítheted, hogy meleg vízbe állítod a zacsit. Arra kell figyelni, hogy nem szabad felforralni.

2014. okt. 11. 20:57
 5/17 anonim ***** válasza:
87%

Nem, ha sürgősen kell a fagyott, állítsd forró vízbe, úgy olvaszd ki.

Egyébként lehet kapni akár a tescóban is. Beba vagy Milumil HA Startot vegyél!

2014. okt. 11. 20:58
 6/17 A kérdező kommentje:
Most kivettem simán egy zacskóval, akkor mondjuk ha hajnalban felébred és nem olvadt ki irány forróviz? És egyébként ha kiolvad addig, szobahőmérsékletűn kell adni az anyatejet??És a tápszert?
2014. okt. 11. 21:01
 7/17 anonim ***** válasza:
41%
Ne kezd el a tápszerezést, mert akkor tényleg egyre kevesebb tejed lesz! Szoptass sűrűen,igény szerint, éjjel is!
2014. okt. 11. 21:08
 8/17 A kérdező kommentje:
És ha üvölt mert éhes és nem jön a ciciből tej???? Nem akarok tápszerezni, de éhezni se szeretném látni.
2014. okt. 11. 21:20
 9/17 anonim ***** válasza:
22%
Akkor átteszed a másik melledre. Egyél, igyál rendesen, ne idegeskedj, bízz magadban. Nem kell sem tea, sem víz.
2014. okt. 11. 21:33
 10/17 anonim ***** válasza:
87%
Azért egyik napról a másikra nem apad el, ha éhes szopik majd fél óránként és akkor majd termelődik. Amúgy tényleg jó, ha van egy doboz tápszer otthon a biztonság kedvéért, én is tartottam, nem használtam, de megnyugtatott a tudat, hogy van itthon.
2014. okt. 11. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!