Mióta átalussza a baba, éjszaka mindig kelhetek fejni, különben apadni fog? így is pótlásos a dolog
eddig éjszaka, meg hajnalokban, kora reggeleken végig szopizott, nappalra mindig pótolnom kell.
újabban nem kel éjszaka, így hulla fáradtan mehetek fejni :(
de nappal meg van ugyan tej, de ahogy látom édeskevés, mert 150 ml pótlásokat megiszik még hozzá
5 hónapos lesz
nem állítható már a termelés valahogy? vagy nappal is fejjem hátha megindul?
azért tartom jónak, ha van anyatej, mert hozzátáplálásnál kevésbé lesz allergiás a baba, ha van mellette anyatej.
a szervezetem mintha fordítva lenne beállva, éjszaka van, nappal alig
ha tápszerrel fektetem le aludni, éjfél körül van 120-150 ml tejem, hanal 3 körül olyan 50 lehet, de anno elég volt a babának, reggel 5-6 körül zntén nem szokott inni a tápszerből csak nagyon kicsít, így inkább 10 órára csinálok ptólást az éjszaka fejt mellé, dél körül olyan kevés a tej, hogy 150 ml pótlást lehúz mellé, ez van du és elalvás előtt is. lefekszik és éjfélkor hát volt már, hogy én inkább alszok, forgolódtam a keményedéstől, hál ég akkor 3-kor felkelt enni(nem mindig alussza át az éjszakát, de gondolom rendszer lesz belőle)
a hozzátáplálást meg nem merem még mekezdeni, mert nem tudom napi hányszor mennyit kell adni, mikor mennyivel emelni az adagokat és minden könyv, meg netes táblázat alapanyagokról ír. pl árpa, zab..azt sem tudom miben van benne
meg teljes kiőrlésű dolgok, de kiflit, kenyeret ne adjak, akkor mit?
meg áá hagyjuk, már itt adnak tanácsokat, nagyon hasznos, de még mindig ködös sokminden és még mindig nem kezdtem el
az ellentmondásokról nem is beszélve.
pl háztarási kekszet belereszelve valaki ad korán, a neten meg azt olvasom, majdhogynem tilos adni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!