Lehetséges dolog ránevelni az éjszaka végigalvására a babákat?
Mindenem a kisfiam, de 7 hósan sem képes átaludni az éjszakát és ilyenkor nem elég csak cumisüvegből megitatni vízzel, hanem cicit kér, van, hogy akár 3x is egy éjszaka.
Lehetséges erről leszoktatni? Valós ötleteket kérek, mert a "viseld el, a te gyereked ilyen" és a "majd kinövi" mondatokból kissé már elegem van...
Éhes ezek szerint, ha nem elég neki az innivaló!
Mit kap vacsorára!
Talán ha vacsira tartalmasat kap , pl. főzelék, vagy kenyér valami feltéttel, péksüti, fonott kalács, pogácsa, majd cicizik, akkor jobban bírja az éjszakát, s nem kel fel, max 1x inni.
Nagy már, s hamar átszalad rajta a tej, megéhezik, ezért is kelhet ennyiszer!
6-kor gabonapépet eszik és 8-kor van a cicizés, ezen rendszeresen elalszik.
Lehet, hogy meg kellene próbálnom a rendes adag kanalas ennivalót lefekvés előtt, tehát 8 körül, rá még egy kis cici...
Sajnos a tejecske is fogyóban, néha elfogadja a tápit is este, de általában üvölt, ha a szájához közelít a cumisüveg...
Kedves 5. hozzászóló. Sajnálom, tudom lehet ez rosszabb is, mint a mi esetünk...
Anyum elmesélte, hogy én 6 éves koromig minden éjjel felébredtem, csak ugye amikor már tudtam járni, egyszerűen fogtam magam és átmentem hozzájuk vagy olyan is volt, hogy nagyimékhoz, velük egy házban laktunk. Ezt akko hagytam abba, amikor elköltöztünk és lett külön szobám a nővéremtől. A mai napig nem világos, hogy mi volt a gond...
Mit mondtak, mi a baja a babódnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!