Szülés után mikor jött meg az 1. menstruációtok? Szoptatási időszakban jön meg általában vagy később?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy más anyukáknak hány héttel vagy hónappal jött meg a menstruációja szülés után.Számít hogy a szülés természetes vagy császáros volt?szülés után 6 hétig van a gyermekágyi folyás.Na és utána?Mi várható?Folyás?vérzés?tapasztalatokat írjatok!Köszi!2014. szept. 29. 18:00
11/15 anonim válasza:
Császárral szültem, 8 hétre rá jött meg, ciklusom beállt, mint szülés előtt, még szoptatok, 7 hós a fiam.
12/15 anonim válasza:
nekem kb. 4 hétig volt gyermekágyi. az első mensim 7.hónapban jött meg, de nem befolyásolta a tejet, 17 hónapig szopizott a kisfiam.
13/15 anonim válasza:
3 és fél hónapra, (császároztak de sztem független ettől.) Tejem az van még: sose maradt ki 5 óránál több, kizárólag szoptatok és nagyon sokat is eszik a babám. Szóval ilyen is van :)
14/15 A kérdező kommentje:
Nekem még mindig nincs mensi.4 hós múlt a babám 27-én.Múlt héten volt egy gyenge kis alhasi görcsöm vagy valami olyasmi mintha meg akarna jönni.Rohantam a wc-re hogy na hátha most megjött...de nem jött meg.Kíváncsi vagyok.Tényleg nem függ ez se császártól sem a természetes úton való szüléstől.
2015. jan. 5. 17:06
15/15 A kérdező kommentje:
megjött január 13-án :)
2015. jan. 21. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!