Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért nem hagyja abba a...

Miért nem hagyja abba a szopizást?

Figyelt kérdés

10 hetes fiamat ha én nem veszem le ciciről magátol nem engedi el.

50 perc után már a mellbimbóm se nagyon bírja és sok tej akkor már nincsen benne...elég szépen gyarapszik, a legutóbbi mérésen 6,4 kiló volt!

A védőnő szerint fokozatosan kellene lecsökkentenem 20 percre az etetések idejét.

Ti mit tanácsolnátok?

2014. szept. 27. 12:41
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
Amit a védőnő. Csökkentsd le az etetések idejét. Vedd ki a szájából, és kész. Miért is kéne 50 percig(!!!!) rajta hagyni??
2014. szept. 27. 13:04
 2/7 A kérdező kommentje:

Amíg nem volt mérve addig azért mert azt hittem nem elég neki ami tej a ciciben van és szoptatás közben is termelődik, úgy lakik jól.

Most meg azért mert mindenhol azt olvasom, hogy akkor lakott jól ha ő elengedi a cicit. A szoptatási tanácsadó is ezt mondta.

Erre a védőnő meg a totál ellenkezőjét és így a tanácstalanság uralkodott el rajtam :)

2014. szept. 27. 13:14
 3/7 anonim ***** válasza:
53%

Ennyi idősen az enyém volt, hogy 1,5 órát cicizett! Nem állítom, hogy szopott is közben, de mivel sajnos születésétől tápszert is kap, ezért én hagytam amíg jólesik neki. Most már 20 perc alatt befejezi, nem mindig kell tápszer sem. 5 hónapos.

Szerintem csináld úgy, ahogy neked-nektek jó.

2014. szept. 27. 13:38
 4/7 Julie S ***** válasza:
93%
Olyan 3 honapos koraig az en lanyom is cicimaratonokat tartott. O cicizett, majd bealudt rajta, en meg jokat neteztem kozben. :) 1-1,5 ora utan aztan altalaban kikopte a cicit es utana le is lehetett tenni meg tovabb aludni. Aztan egyik naprol a masikra hirtelen 15-20 perc alatt vegzett es aztan 10-15 perc lett vegul egy cicizes. Akkoriban mar nem ert ra annyira, sok dolga volt cicizes kozben meg utan. :)
2014. szept. 27. 14:06
 5/7 piroska és a farkas ***** válasza:
Nekünk a kórházban azt mondták, hogy higyjük el, ha va tej, egy egészséges baba akár 5 perc alatt is ki tudja szívni ami neki kell, a többi igazából csak játszás a cicivel. Én el tudom fogadni, hogy bizonyos eseekben ez igaz éléves kislányom hónapok óta úgy szopizik reggel, hogy pár erc - de mindig 10 percnél kevesebb - idő után elfordítja a fejét, és elkezd mosolyogni. és délben eszik legközeebb. Igen ám, de reggel - legaábbis nekem - jól jön a tej, ő meg kipihent. De ahogy mentünk előre a napban, egyre hoszabb időt igényelt, és estére tejem is kevesebb lett. Most nekem az jutott eszembe, ha nem vagy cumiellenes, hogy igenis vhogy húzni egy határt, amig szopizhat, és utána a szájába dugni egy cumit. Hogy a játék már az legyen. ehet, h így megtanulná, hogy jól jár, ha minél előbb kiszívja amit akar, mert nincs rá 1 órája...:)
2014. szept. 27. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Csókoltatom aki lepontozott ..... váljék egészségedre!!!!!!!!!!!!!!
2014. szept. 27. 22:29
 7/7 A kérdező kommentje:

A lepontozást én sem, nem én voltam de egy zöldet adok :)

Mindenkinek köszönöm a válaszát!

2014. szept. 27. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!