Akinek nem magát választotta le gyermeke, hanem az anya döntése volt, a gyerek mennyi idős korában tette? És mi volt a módszer?
szia!
próbáld meg,hogy ha felébred akkor mást adsz neki, kis vizet, találj ki vmit, h nincsen tejecske, de ha szomjas vagy akkor van kis vizecske, de cici nincs.Gondolom, h nem éhes, ők azért már ha szépen esznek vacsit akkor kibírják reggelig.Ha sikerül nem adnod neki éjjel, sztem lehet nem is kellne fel másért, mert okosak ám, kinek kell az ízetlen víz éjjel? inkább alszik reggelig. Ha megtudod oldani, h esetleg a férjed v más megy be mikor kéri az éjjeli cicit, akkor annyival könnyebb neked, h nem tud rávenni, h megkapja amit akar.
Én a fiamat, az éjjeli szopiról 13 hósan szoktattam le, mert hulla voltam.De nálunk eleve gond , v h azért kellt fel , mert a cicin aludt el és azt kereste.Úgy szokott le erről, h este lefekvés előtt kapott szopit, de nem hagytam elaludni, aztán írány az ágy.Hamar elaludt, max 3xsírt, de azok is ilyen pár percesek voltak.De mondjuk én csak az éjjelt akartam végre átaludni, nálunk megmaradtak a nappali szopik, szerette is meg én is sokáig akartam adni neki, így 30 hónaposan választottam el.
Sok sikert, szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!