Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A kisfiam 1 eves es minden...

A kisfiam 1 eves es minden ejjel felebred 1 es 5 orakor szopizni napkozben is szopik ugy 10x. Enni nem sokat eszik par kanallal. Ha ejjel szopik az jo a gyomranak? Amugy 12 kg a gyerek.

Figyelt kérdés
2008. aug. 9. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gond!

A kislanyom is 1ev 2honapos koraig szopott es amikor elvalasztottam ki maradt, de addig minden ejjel 3-4szer felkelt :D

2008. aug. 9. 22:26
 2/5 anonim ***** válasza:

SZia!

Szerintem egy 1 éves gyereknek azért ennie is kellene mostmár,normálisan a szopik mellett. 2 fiam van,de ők 1 évesen szinte mindent ettek. Rendesen megvolt az 5 étkezés. Bár ők már csak reggel és este ciciztek. Szüksége van már a szervezetüknek rá. A súlya egyébként tökéletes.

üdv

2008. aug. 10. 06:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi gond nincs veletek. Irigyellek hogy ilyen sokáig tudsz szoptatni, nálam is megvan ez a cél és mindent meg is teszek érte ( a babám 4 hónapos még tudom kizárólag szoptatni ). A kisfiadat kínáljátok gyakran, mindenből amit a család eszik amit kér azt kapja meg, ha pedig szopizni szeret akkor hadd szopizzon az jó és egészséges neki. Idővel úgyis egyre több kell neki a "nagyok" tányérjából aztán majd elválasztódik magától.
2008. aug. 10. 08:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek azokkal, akik szerint semmi gond, jó így, ahogy csináljátok! Az én fiam 18 hónaposan magától hagyta abba a cicizést és a mai napig sajnálom, hogy nem szoptathattam tovább. Az ő döntése volt.

1 évesen teljesen időben van az egyéb ételek fogyasztásával, bár tudom, hogy sokak szerint ilyenkor már főleg mást kellene ennie, de szerintem ez nem igaz. Innentől fokozatosan magától fog egyre több szilárdat enni, nem kell siettetni, de a lehetőséget meg kell adni rá mindig.

Gratulálok, nagyon ügyesek vagytok!

2008. aug. 10. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ha éjjel szopik, az jó a gyomrának, semmi kárt nem okoz. Ilyenkor a babák sokszor azért szoktak éjjel többet szopizni, mert napközben sok mással vannak elfoglalva és "nem érnek rá" eleget szopizni. Ahogy látom, ez Nálatok nem így van, de semmiképp sem baj, ha éjjel szopizik.
2008. aug. 10. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!