Melyik alkoholmentes sört isszátok, és mennyit egy nap? Mennyi idő után vettetek észre változást?
Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 17:16
1/11 anonim válasza:
Milyen változást kellett volna észervenni? Stella Artois NA
2/11 anonim válasza:
" Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé!!"
3/11 anonim válasza:
Tejserkentésre gondolsz ugye? Karlmartz nevű, barna, maláta "sört" ajánlották nekem. Sajnos az sem volt hatásos számomra. Ahogy a szoptatós teák és a köményleves sem hatot (ezeket ajánlották).
4/11 anonim válasza:
Soproni szűz. Nekem nagyon bejött, és az íze sem olyan rossz, mint általában az alkoholmentes söröknek.
5/11 A kérdező kommentje:
A tejtermelődésre gondoltam. Mennyi idő után vettétek észre, hogy több lett a tejetek?
2010. jan. 20. 17:56
7/11 anonim válasza:
Szia! Általában minden nap ittam egy sört (Buckler, Soproni Szűz épp amit vettünk), de egy hétig kimaradt valahogy. Aztán egy este megint hoztam a boltból, megittam kettőt, hát reggelre lett annyi tejem megint, hogy eláztattam a pizsim! Szóval szinte azonnal hat. Karamalz-ot is szoktam inni, az is nagyon jó, az ízét is szeretem (a citromosnak).
3,5 hós baba anyukája
8/11 anonim válasza:
Mindenfélét, nekem nem használt.
9/11 anonim válasza:
Karamalz sört (nekem a sima ízlik jobban), este megiszom, másnap reggelre már 50-60ml-vel többet tudok fejni. Gondolom, ha többet innék a tejem is több lenne, de nekünk most ennyi elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!