More milk tabletta használ? 2 hónapos a babám és hiába fejek 3 óránként, kezd kevés lenni a tejem. Napi 3 litert iszom, közte egy liter alkoholmentes sört, de semmi nem használ.
Van most a herbáriának (de nem 100%) milk&love nevezetű terméke. Ugyanazokat tartalmazza mint a more milk, de fele annyiba kerül. Megpróbálhatod külön a görögszénamag teát (mindkét bogyónak ez a fő hatóanyaga).
Nagyon jó még az alkoholmentes sör (ha lehet barna), vagy a karamalz ital. Maláta nagyon jó tejelválasztás fokozó. Ha ezeket nem szereted a maci kvban is ez van. Egy próbát megér.
Előző vagyok, az nem 100%, hogy herbária. Az biztos hogy a neve milk&love:)
Nekem használ.
Biztos, hogy kevés a tejed? Mert 2 hónapos kor körül van egy "ugrás", vagyis a baba elkezd hirtelen jóval többet enni, mint előtte és ezért úgy tűnik, hogy kevesebb a tej. Pedig nincs semmi gond. Én is úgy éreztem, amikor a babám 2 hónapos volt, hogy megy el a tejem. Aztán most is simán szoptatom, pedig lassan egy éves lesz.
Remélem minél előbb rendbe lesz minden Nálatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!