Milyen alkoholmentes sört ajánlotok hogy több tejem legyen?
Figyelt kérdés
Laktoherb teát iszok, de sok helyen hallottam már hogy az alkoholmentes sör is nagyon jó!Szerintetek?2011. jan. 11. 11:22
1/8 anonim válasza:
Csak az alkoholos jó.MIlupa milusan tej serkentő tea nekem bevált!
2/8 anonim válasza:
nem igaz, hogy csak az alkohol jó! Hiszen az alkohol át megy a tejbe! Én gyümölcs ízesítésű alkohol mentes sört ittam!
3/8 anonim válasza:
Szia!
Én a Karamalz alkoholmentes sörről hallottam jókat. De nekem a rostos őszilé vált be nagyon tejserkentésre.
4/8 anonim válasza:
tévhit, h az alkoholos serkenti, nem igaz! ha érdekel a biológiai folyamata, szívesen írok még, mi történik akkor a szervezetben, amikor alkoholt fogyaszt a szotató kismama. amúgy kérdésre a válasz: nekem mindegyik bevált, de ne vidd túlzásba, mert attól székelési problémái lehetnek a babának, vagy szélgörcsei stb. Nekem a naturlandos szoptató tea nagyon bevált, igyál abból 5öt egy nap, nagyon hatásos sztem. És minél több folyadék (!!!): víz, tea, gylé.
5/8 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy a sok folyadék a lényeg, abból meg a legjobb a víz. Régen mondogatták, hogy a sör, meg a tej miatt több teje lesz a nőnek, de mára ezek elavultak.
7/8 A kérdező kommentje:
Alkoholost semmi féle képpen nem akarok inni! egyébként napi 3-4 liter folyadékot iszok, tea, víz és valamikor rostosat is!Köszönöm a segitségeteket!
2011. jan. 12. 09:11
8/8 Szipi_22 válasza:
Én mindennep iszok egy pohár alkoholos buzasört. A lelkemnek és a testemnek is jó, föleg amikor egész nap orditott a gyerek! Egy pohár nem a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!