Este 6 utan mar nem akar enni a 3 honapos lanyom. Csak sir a cicin, ha agyba rakom rogton elalszik. Napkozben is alszik, ejszaka sem kel fel. Eddig hetente 200g-okat hizott, hogy este nem eszik 1 het alatt csak 100g-ot. Baj lehet?
Szerintem ameddig hízik, addig nincs gond. Ráadásul nyugis is, pihen sokat, fejlődik az idegrendszere szépen.
Ha nagyon aggaszt, az oltásnál kérdezd ki az orvost és a védőnőt majd.
Én érdeklődtem a dokinál, mert az enyém nagyon sokat alszik éjjel és addig ugye nem eszik, nem iszik, de azt mondta az orvos, ha kellene neki, akkor felébredne és szólna. Örüljek neki. Ő is 5x eszik, de van olyan nap is, hogy csak 4x és 9kg már. Nem is nézem a súlyát csak havonta. 6 hónapos.
Szerintem még ne. Pisis pelusa legyen mindig.
Az adagjuk anyatejből kg*120-150ml naponta, neked a minimum szerintem meg is van az éjszakai evések nélkül is.
Ne nézd hetente, csak havonta :)
Van elég tartaléka és a nagyobb súlyúak elvileg lassabban is nőnek egy idő után.
(Én várom, mikor jön el ez az idő, mert 6 hónaposan 80cm, 9kg a fiam és kb. úgy eszik, mint a tiéd és evett 3 hónaposan is, de ezt már írtam fentebb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!