Miért nem akar csak este szopizni?
Nem írtad, mennyi idősek vagytok..
Az én lányom most volt 3, ő már lassan leválik. "Érdekes módon" úgy tűnik néha, hogy ő is inkább a reggeli szopit kéri, az esti többször elmaradt már. Dehát ez van, egyik gyerkőc se a tankönyvből tanulja a szopizást. :)
Szerintem veletek sincs semmi gond, pláne, ha éjjel-reggel még szopizik. Szerintem te se erőltesd neki az estit, főleg, ha ilyen látványosan ellenzi. Kérdezd meg, kínáld meg vele, de ha nem kell, nem kell. Ez van, igazából ennek kell örülni, mert ez (lenne) a természetes leválás. ;)
Egyébként nem lehet, hogy pont az esti tea miatt hagyta el a szopit? Azt írod, a teát nagyon kéri.. lehet, hogy azzal szokott le rólad. - Nem tudom, ezt el lehetne-e már hagyni, vagy hogy mindenképp szükséges lenne-e.
Én én kislányom még kicsi, 6 hónapos, de az esti szopit utálja. Én sem tudom miért van ez.
Csak akkor hajlandó szopizni este, ha kitartó vagyok, és egyfolytában kínálgatom neki a cicit. :)
Ha nagyobb a babád, akkor én sem esnék kétségbe. Főleg, mert amúgy szokott szopizni. Igazából erőltetni sem jó, nehogy megutálja az egész cicizést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!