Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyukák! A mellszivók közül...

Anyukák! A mellszivók közül melyik ajánljátok?

Figyelt kérdés
indoklásokat is kérnék. elektromos vagy kézi és melyik márka stb.. köszönöm. 14 hetes km
2010. jan. 18. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Változó, hogy kinek mi válik be. Nekem van kézi, és elektromos is. Először kézi aventtel kezdtem. Arra remek volt, hogy az elején a felesleget kiszívjam vele. Aztán annyira sok tejem lett, hogy nagyon fárasztó lett nyomkodni a kézit. Most tejadó vagyok, és vettem egy elektromosat is, abból Medela swinget. A bal cicimből nehezen indul meg a tej, azt napközben az elektromossal fejem. A jobból viszont folyamatosan jön, azt a kézivel, azzal gyorsabb. Az esti fejést pedig az elektromossal csinálom. Mindkettőt nagyon szeretem, nekem beváltak.

Remélem tudtam segíteni.

2010. jan. 18. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Én igazából kettőt próbáltam,nekem egyik sem vált be,de szerintem ez egyénfüggő.Babynova kézi és Csöpi (állítólag fájdalommentes)Nekem egyik sem volt jó.Nem tudtam velük fejni,a Csöpi ráadásul jól megkínzott.
2010. jan. 18. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Avent kézi, szuper!!
2010. jan. 18. 19:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Avent kézim volt, hát ínhüvely gyulladást kaptam a sok pumpálástól! Így váltottam, Avent elektromosra! Megváltás volt, és teljesen ki tudom üríteni a cickóimat! Mondjuk én csak fejem a tejet a babámnak, szóval ha arra kell hogy egy kicsit fejjél szopik után, arra jó a kézi is.
2010. jan. 18. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is az avent elektromos lett a tuti!
2010. jan. 18. 21:16
 6/7 anonim ***** válasza:

AVENT ELEKTROMOS!!

Nagyon jó!!Bátran ajánlom!!Madelát is használtam az jobban kínoz...Avent kézi pedig fárasztó nagyon!!:(

2010. jan. 18. 23:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem Avent kézi mellszívóm van, és nekem bevált. Igaz, mást nem is próbáltam. Általában 5-6 perc alatt kifejem vele a teli cicit.
2010. jan. 19. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!