Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehet valamikböl tudni hogy...

Lehet valamikböl tudni hogy lessz-e tejem? Nem nagyon nött a mellem, csak az elején feszült néha de most a 35dik hétre nem igazán nött akkor nem lesz? Medig várnak hogy megindul a tej és mikor ir ki a doki tápszert, azt nekem kell kérnem tőle?

Figyelt kérdés
Miböl érzem ha nincs tejem vagy nem elég?Nagyon izgulok hogy hogyan tudom táplálni a babámat.
2008. aug. 8. 09:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne félj, nem jelent semmi rosszat, ha nem érzel semmit. Attól még lesz tejed. Én is 35 hetes vagyok, nagyon szeretnék szoptatni, egyenlőre nem is gondolok arra mi lesz, ha nem lesz. Elég ezzel akkor foglalkozni, ha tényleg nem lesz tejed. Most a szülésre koncentrálj! Minden rendben lesz hidd el!
2008. aug. 8. 09:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem szabad rajta előre görcsölni,szülés után ált.3.napon "durranak" be a mellek utánna lesz tejcsi bőven.A kórházban ugyis figyelemmel kisérik hogy mennyit szopik a kicsi s ha véletlen kevés irnak tápszert.Nem szabad előre aggódni minden menni fog mint a karikacsapás.Nekem mindig annyi tejem volt ami kellett se tőbb se kevesebb.
2008. aug. 8. 09:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálam is így volt az első terhességemnél, mellfeszülés, majd semmi. Szülés után 2-3.napon, viszont a duplájára nőtt a cicim, vissza kellett cserélni a szoptatós melltartómat, amit előre vettem:) Lett bőven tejem, Te se izgulj előre!

Szép szülést!

2008. aug. 8. 09:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, az enyémek is alig nőttek, a nagyon kicsiből kicsik lettek, szülés után az igazi bedurranós tejbelövelés is kimaradt. A kórházból határesettel elengedtek bennünket mert a kisfiam megszopta a hazabocsátáshoz elegendő 30gr-t. Nem adtam fel, itthon szoptattam üttyre-füttyre, óránként is, éjjel is, amikor csak kérte a kisfiam. Bevetettem két cicit, homeos bogyókat, kezdetben More Milk pluszt és nagyon sokat köszönhetek Schneiderné Diószegi Eszter szoptatási tanácsadó minden aranyat érő tanácsainak. A kicsim 4 hónapos kizárólag csak anyatejet kap és nagyon boldogan szoptatok.

Szép szülést és boldog babázást kívánok!

2008. aug. 8. 21:36
 5/5 anonim válasza:
Ne aggódj a mellem nekem se nőtt és előtejem se volt. Simán szültem és az előtejem csak a szülés utáni 3.nap délután indult meg. Persze szerencsém volt, mert a kórházba nagyon sokat segítettek. Többek között nem kezdték el a gyereket cumisüvegből etetni ( pohárból kapott egy pici anyatejet ) ill. 3 óránként (éjszaka is )jártam a csecsemőosztályra fejni. Mivel még előtejem se volt a kisfiam nem akart szopizni, ezért kellett fejéssel ingerelni, h meginduljon. Szerencsére a 3. napra minden rendbe jött. Ma 5 hónapos a kisfiam és azóta is szopizik ( csak anyatejet kap és az első hónapba +16 litert lefejtem azon felül amit megevett) A lényeg, h bárhogy alakuljon is ne ess pánikba, mert ha idegeskedsz azzal ártassz a legjobban. A természet tudja a dolgát, ha mégse úgy alakul akkor kicsit rásegítesz és a többi már megy magától. Koncentrálj a babádra és ha kitartóak vagytok együtt sikerül az akadályokat is leküzdeni. Sok sikert.
2008. szept. 18. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!