Gyors segitség? Mit tegyek? Hogyan?
Figyelt kérdés
Arrol lenne szó hogy a babám 2 hónapos és sajnos kevés tejem van ezért potolnom kell neki tápot:(Ma éjjel iszonyu fogfájás kapott el és már nem birtam tovább a szenvedést és bevettem 1 cataflámot:(Tudom hogy nem lenne szabad de más nem volt itthon és már a fájadalmat nembirtam tovább:(2órát aludtam egész éjjel ezért döntöttem ugy hogy beveszem.kb 3órája vettem be.Az lenne a kérdésem hogy mikor szoptathatom ujra a lányomat?és addig fejni kell a tejet/már ha tudom/vagy mit tegyek?mikor ürül ki a gyogyszer a szervezetemböl?Köszi a válaszokat.2010. jan. 17. 13:03
1/4 anonim válasza:
Szerintem várj 24 órát addig ne szoptasd meg,ha amúgy is tápit is eszik akkor adj neki azt.Azért addig is fejd a tejet amennyit csak tudsz.
2/4 anonim válasza:
Szoptass nyugodtan, nem lesz semmi baja! Tényleg!
3/4 anonim válasza:
Este már szoptathatod, addig fejd 2-3 óránként a melled.
4/4 anonim válasza:
Nekem fülfájásra orvos írt cataflamot szoptatás alatt. Egyébként szoptatási tanácsadók utána tudnak nézni az orvosságok szoptatás alatti szedhetőségének is. Keress meg egyet telefonon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!