Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » GYORS SEGÍTSÉG! Milyen a...

GYORS SEGÍTSÉG! Milyen a magzatvíz szivárgás?

Figyelt kérdés

Reggel felébredtem, a bugyimon nem volt semmi. Elmentem wc-re, még akkor se, rá 10 percre meg nedves volt a bugyim.

Ez szivárgás lenne? Éreznem kellene valamit? Vagy csak reggeli folyás lenne? Teljesen színtelen. 35+3

2010. okt. 31. 09:03
 1/9 A kérdező kommentje:

Vagy egyáltalán milyen a magzatvíz szivárgás?

Lehet hogy csak ahogy vízszintesben aludtam, és felkeltem így folyás volt?

2010. okt. 31. 09:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Én folyamatosan ugy éreztem (kb.10percenként) hogy pisilnem kell.
2010. okt. 31. 09:13
 3/9 A kérdező kommentje:

Vizelési ingerem nincs. Egyébként nem éreztem semmit, azt se hogy folyna ki valami, csak a bugyin láttam. Most tettem be egy betétet és várok.

Bár szerintem nem szivárgás.

2010. okt. 31. 09:44
 4/9 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
ne betétet rakj be mert felszívja és nem látod a mennyiséget. Zsepit rakj be, és ha átázik akkor menj dokihoz.
2010. okt. 31. 10:06
 5/9 anonim ***** válasza:

A magzatviznek van egy fura szaga.

Biztosan meg tudod kulonboztetni mas szagoktol ami a bugyidban lehet.

A lanyom sokszor fekudt a holyagomra es volt, hogy kifolyt par csepp vizelet anelkul, hogy eszevettem volna.

Ilyenkor szagolgattam a bugyim, hogy pisi szaga van vagy ismeretlen szag.

2010. okt. 31. 14:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én tavaly szeptemberben a 37. héten így szültem meg. Magzatvízszivárgás, olyan volt, mint egy erős folyás, de színtelen, szagtalan. Bementem a kórházba, akkor még tényleg csak szivárgás volt. Azt mondták, hogy folyás. De továbbra is jött valami híg cucc a nagyobb mozdulatoknál. Aztán hajnalban már nem csöpögött, hanem ömlött, fájdalmam nem volt. 6-kor ébredtem rá, 11 körül már bent voltunk a kórházban-. Estre hatra megszületett császárral a fiam. 3700 g, 5 centi, 10/10 apgar.
2010. okt. 31. 15:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Előző vagyok: 54 centi volt :).

Ja, tehát fontos: a magzatvíz NEM büdös és színtelen (kivéve, ha már belekakilt a baba, akkor zöldes és akkor azonnal kórház). Nekem színtelen, szagtalan, teljesen vízszerű volt.

2010. okt. 31. 16:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkabb orvos....de az en vizemnek volt szaga...nem azt mondom, hogy budos, de nem teljesen szagtalan volt.

Teljesen atlatszo normal esetben.Ha zold akkor azonnal orvos jol irta az elottem szolo anyuka.

2010. okt. 31. 19:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Reggel óta nem volt semmi, szóval szerintem nem az volt, hanem csak a szokásos folyás. De azért köszönöm a válaszokat.
2010. okt. 31. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!