GYORS SEGÍTSÉG! Milyen a magzatvíz szivárgás?
Reggel felébredtem, a bugyimon nem volt semmi. Elmentem wc-re, még akkor se, rá 10 percre meg nedves volt a bugyim.
Ez szivárgás lenne? Éreznem kellene valamit? Vagy csak reggeli folyás lenne? Teljesen színtelen. 35+3
Vagy egyáltalán milyen a magzatvíz szivárgás?
Lehet hogy csak ahogy vízszintesben aludtam, és felkeltem így folyás volt?
Vizelési ingerem nincs. Egyébként nem éreztem semmit, azt se hogy folyna ki valami, csak a bugyin láttam. Most tettem be egy betétet és várok.
Bár szerintem nem szivárgás.
A magzatviznek van egy fura szaga.
Biztosan meg tudod kulonboztetni mas szagoktol ami a bugyidban lehet.
A lanyom sokszor fekudt a holyagomra es volt, hogy kifolyt par csepp vizelet anelkul, hogy eszevettem volna.
Ilyenkor szagolgattam a bugyim, hogy pisi szaga van vagy ismeretlen szag.
Előző vagyok: 54 centi volt :).
Ja, tehát fontos: a magzatvíz NEM büdös és színtelen (kivéve, ha már belekakilt a baba, akkor zöldes és akkor azonnal kórház). Nekem színtelen, szagtalan, teljesen vízszerű volt.
Szerintem is inkabb orvos....de az en vizemnek volt szaga...nem azt mondom, hogy budos, de nem teljesen szagtalan volt.
Teljesen atlatszo normal esetben.Ha zold akkor azonnal orvos jol irta az elottem szolo anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!