Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan tudnám a babámat...

Hogyan tudnám a babámat rávenni, hogy visszaszokjon a szopizásra? 2hónapos

Figyelt kérdés
Kislányom nemsokára tölti a 2 hónapot és egyre jobban szokik le a cicről!Bár tudom,hogy ennek a cumisüveg az oka.6 hetes volt mikor begyulladt a mellem akkor kapta cumisüvegből a tejcsit mert a lázas tejet nem akarta elfogadni.Lefejtem,hogy hűljön.Sajnos azóta csak küszködünk nemigazán akarja kiüríteni a mellem azóta pedig tápszerrel kell pótolni.Egyre kevesebbet szopik.Az lenne a kérdésem visszatudom- e még szokatni,hogy csak szopjon vagy már nem?Nagyon szeretném még szoptatni.
2014. aug. 26. 15:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a listát még nem hívtam fel egyiket sem.Reménykedem,hogy egyedül meg tudom oldani.Első kislányom 3.5 éves sajnos Őt sem tudtam szoptatni bár ott más volt a probléma.Szülés után 1 héttel vissza kerültem a kórházba bent voltam egy hétig akkor Ő végig tápszert kapott cumisüvegből.Mikor haza kerültem már nem fogadta el a cicit akárhogy is próbáltam ekkor ugy döntöttem lefejem neki a tejcsit ne legyen ilyen picin tápszeres.5.5 hónapig anyatejet tudtam adni neki.Akkor meg volt a kitartásom remélem most is kitart és megoldódik a problémám.Bár most más a körülmény,a probléma,de remélem sok kitartással orvosolni tudom a bajt!
2014. aug. 28. 16:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Értem és dicséretes, viszont nagyon nehéz. Ha elromlik az autód elviszed autószerelőhöz, ha szoptatási problémáid vannak, akkor meg fordulj profi tanácsadóhoz. Lényegesen olcsóbb is, mint az autószerelő. :) Ingyenes...
2014. aug. 28. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!