Hogy vetettek észre, hogy pótolni kell?
Nagyobb babáknál, akit mar nem méricskézel, hogy mennyit eszik.
Bizonytalan vagyok... pisis kakis pelus van, de gyakrabban ker enni. Éjjel is gyakrabban kel enni.
A mellem pedig mintha nem telne meg mint eddig.
Fogalmam sincs mennyiket kene ennie, 1-2 hónapos kora óta nem merem, akkor is ritkábban mertem, nem minden szopit.
Most lesz 4 hónapos.
Azon gondolkodom, hogy pótolni kene.
Nálatok hogy volt?
Éjjel 2-3 óránként felkel enni, eddig kibírt 4-5 órát egyhuzamban.
Ezért is gondolom, hogy kevés neki.
Es ez nem par napja megy, mar lett volna idő hogy bealljon a mennyiség
Vagy szíved szerint tápot adnál neki? Várnod kell egy kicsit és mindjárt megjelenik vki, aki szerint nem normális és adj neki tápot. :) És valóban tégy úgy, ahogy számodra a legelfogadhatóbb.
De az én meglátásom szerint, nem nem kell pótolni a fent leírtak alapján.
Az én babám ugyanezt csinálja, napközben elvan, 2-4 óránként kér enni, de éjjel nagyon sokat kel, van, hgoy másfél óra sem telik el. Ő 3 hónapos és egy hetes.
Én nem adok tápot, mert ha kel, és kér, akkor kap enni. Max kelek én is gyakrabban. Egyébként nem gondolom, hogy mindig éhes, ő még mindig hasfájós és erre sokszor felkel, meg már az ínye is fáj a gyökerek miatt, szóval inkább ez van.
Szóval szerintem ha nagyon éhes lenne mindig, észrevennéd, és akkor egyértelmű lenne, hogy kell-e pótolni.
Eddig nekem is bekemenyedett, mostanában nem, ez a gyanús.
Őszintén szólva éjjel aludni szeretnénk többet :(
Tudom, hogy ez ezzel jár es nem csak a kaja miatt kelhet, de most erre gyanakszom.
Van egy nagyobb fiam is akivel par órás több részletben "ataludt" éjszaka után alig van energiam es türelmem foglalkozni :(
Számomra az lenne az egyszerűbb, ha tudnánk pihenni kicsit éjjel es nem azon aggodnek, hogy elég e a tej, illetve nem vagyok eleget a naggyal :(
Szerintem 4 hónaposan 1 adag tap nem a világ vége ... Persze ha nem kell en sem akarnék adni. Csak ezt nem tudom eldönteni.
Köszi aki leírta a tapasztalatait.
Ha van olyan aki végül a pótlás mellett döntött, leirnatok, hogy történt?
A tapszertol nagyobb eséllyel alszik kicsit többet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!