Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Gyulladas miatt apadt a...

Gyulladas miatt apadt a tejem, mennyi ido mire megint lesz eleg?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Herfon bedurrant a fogam az ejszakai ugyeleten kotottunk ki, gyokerkezeltek. Elotte 2 nappal vettem eszre hogy kezd kevesebb lenni a tejem es hetfore majdnem elapadt teljesen. Iszom tejserkento teat, alk.mentes sort es szedek homeos bogyot is. Fejem minden etetes utan. Igyelszem mimdenr bevetni hogy visszahozzam. Most egy picivel tobb van de meg mindig nem az igazi. Mennyi ido mire teljesen visszaall? Mit tehetnek meg hogy sok legyen? 1,5 honapos a kislanyom. Koszonom
2014. aug. 8. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Attól lesz több ha minél gyakrabban mellre teszed a babát. Miből érzed úgy, hogy most kevesebb?

Miután a kereslet-kínálat beáll nem feszül úgy a mell mint előtte.

Pár nap,max egy hét alatt megnő atejmennyiség,csak szoptasd a babát nagyon gyakran.

2014. aug. 8. 22:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia. Hat eddig 180-at fejtem le ugy hogy evett elotte 90-et ami nalam jonak szamit. Most eszik 80 korul es a 2 mellemben osszesen nincs annyi, meg jo hogy a korhazban kaptunk tapszert azzal egeszitem ki. Drasztikusan csokkent a tej mennyisege a fogam miatt. Allitolag a gyulladas miatt apad es vissza lehet hozni de eddig barmivel probalkoztam nem megy. Mar kezdem feladni!!
2014. aug. 9. 03:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Hú, hát te rengeteget fejtél!!

Nem attól függ hogy elég-e a tejed hogy mennyit fejsz a szoptatások után,hanem hogy a babád fejlődik-e?

Ha jókedvű, új dolgokaat tanul, havonta hízik vagy hosszban nagyot nő, napi 4-5 pisis pelusa van, akkor biztosan elég a tejed.

2014. aug. 10. 08:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem érdemes minden etetés után megmérni a babát, elég hetente (hacsak nem beteg,vagy nem kis súlyú koraszülött volt). A méréscsak zavarja az egészséges szoptatás folyamatát.
2014. aug. 10. 08:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Hat most talan kezd visszajonni. Hala istennek rendesen gyarapszik, 2600 grammal szuletett es egy honap alatt 1 kg-t hizott ami soknak szamit. Most is hogy potolnom kellett tapszerrel 190 grammot hizott 5 nap alatt. Napkozben viszont keves meg mindig, hajnalban meg 130 at lefejek plusszba. 2 orankent eszik es igyekszem hogy azt cicibol egye.
2014. aug. 10. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!