Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ki meddig altatta a babóját...

Ki meddig altatta a babóját fénynél? Bövebben lent.

Figyelt kérdés
Nekem ma 2hónapos a kislányom és érdekelne hogy meddig kell kislámpánál altatni már ha kell még?!mert nem mindig alszik jol és sajnos néha fuldoklik is mert visszanyeli a nyálát és aggodom ezért is.csak érdekelne ti meddig használtatok kislámpát.Köszi a válaszokat.
2010. jan. 10. 16:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekünk a klinikán azt mondta a védőnő, hogy tilos éjszaka besötéteni a babánál, mindig legyen égve egy lámpa...de azt nem mondták, hogy miért...? Tudja ezt valaki?

Én megkérdeztem a nagyszülőket erről, és mivel ők nem hallottak ilyenről és minket is sötétben altattak, így elkönyveltem hülyeségnek és nem használjuk a kislámpát.

2010. jan. 11. 09:40
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is hallottam erről, hogy éjszakai fénynél aludjon a baba, de hogy miért, azt már nem tudom.

Nekünk a hálóban van, így nem akarnánk mi is fénnyel aludni, így csak az altatás megy félhomályban (sötétben nem is menne, mert nem látom, hogy csukva van e a szeme :o)) Aztán mikor az "altató" megy aludni, lekapcsolja a lámpát.

Sötétítőnk van, a másik szobában szoktam elhúzni, így az üvegajtón keresztül jön át annyi fény, hogy ne legyen vaksötét a mi szobánkban. Így ha fel kell kelni hozzá, nem esek át semmin.

Éjszaka szopizás, peluscsere kislámpánál, aztán ha még úgy látom, hogy már alszik, de bármikor felébredhet, még égve hagyom, úgy fekszek le... valamikor bealszunk mindketten, a lámpa meg égve marad, akkor később kapcsolom le, ha felébredtem.

2010. jan. 11. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!