Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért van itt annyi szoptatást...

Miért van itt annyi szoptatást ellenző Anyuka? Vagy olyan aki útálja azt aki szoptat, és minegy mit válaszol lepontozza?

Figyelt kérdés

Kik gerjesztik,a szopis,tápis ellentéteket?Mert ugye megkapjuk a tápszeres anyukáktól hogy ősanyák vagyunk amiért igény szerint szoptatunk?Vagy esetleg hordozzuk,és netán még melleted is alszik éjjel?Ez főbenjáró bűn?

Soha senkit nem kritizáltam amiért nem szoptat,ellenben én már sok negatívat kaptam azért mert kiállok a szoptatás fontossága mellett.

2010. jan. 10. 12:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem erről ez a véleményem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..

sajnos a másik oldal vagyok, akit még így, 8 hónap után is bántanak, és megaláznak amiért NEM TUDTAM szoptatni, pedig nagyon akartam

2010. febr. 3. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!