Nincs elég tejem, sőőőt. Rossz anya vagyok ha feladom?
Szia!
Nekem sem volt,és vettem egy elektromos mellszívót fejtem rengeteget .Aztán beindult... A plussz tejet lefagyasztottam ,és mivel nem nagyon szopizott ezért a lefejt tejet adtam neki(nem pedig tápszert).Nem is volt beteg ,amig bölcsis nem lett.Remélem tudtam segíteni :)
Van elektromos mellszívóm, kézi is, rengeteget iszom... tényleg mindent kipróbáltam és erölködök! Még tanácsadó is volt. Nagyon rosszul érzem magam, depis vagyok.
Köszönöm a válaszokat.
dehogy vagy rossz anya. csak most mindenhol azt slykolják beléd, hogy száz évig szoptass, meg hogy olyan nincs, hogy nincs tej, csak rakd százszor mellre, és akkor lesz. baromság.
én ugyanígy voltam, mint te. aztán, amikor 2 hónaposan is ott tartottunk, hogy 30 ml-t szopott egy alkalommal, akkor úgy döntöttem, hogy abbahagyom. a pótlást viszont nem fogadta el szoptatás után, ezért teljesen abbahygtam a szoptatást, és csak cumisüvegből evett anyatejet és tápszert. így meg tudott enni 50 ml-t is, és pár héta alatt elértük a 120 ml-t.
jó döntés volt.
Köszönöm, hogy ilyen aranyosak vagytok. Nagyon sokat sírok, és féltem is feltenni a kérdést...
Már ott tartok, hogy ha 2-3 óránként fejek, akkor sem jön több 30-40milinél 2 ciciből és ez is másfél óra alatt. És ezt már hetek óta csinálom. Így a babámmal sem tudok lenni, szopizni nem szopizik mert csak sír és sír (és én is).
Szia! Ne légy depis, fel a fejjel. Én is ebben a szituban vagyok, azzal a különbséggel, hogy nekem csak az egyik mellem működik. Nagyobbik kisfiamat sikerült 2 éves koráig szoptatni, ebből kízárólagos szoptatás 8 hónap volt. A bal mellem már akkor sem termelt semmit, hiába fejtem stb. Második kisfiam 2 hós és szinte már alig van tejem :( Ami eléggé lehangol, mert úgy néz ki, hogy ő is tejfehérje allergiás és jó lenne sokáig szoptatni. Én is sok mindent próbáltam már, de sajna nem akar jobb lenni a helyzet. De nem kínlódhatok egész nap fejéssel, mert a nagyfiúval is foglalkozni kell valakinek, mivel egyedül vagyok velük.
Sok boldogságot a babádhoz :)
És nagyon is jó anya vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!