Volt már valaki anyatejes világnapi ünnepségen? Milyen ruhában illik illetve milyenben nem illik menni egy ilyen eseményre?
Figyelt kérdés
Meghívást kaptam és fogalmam sincs mit vegyek fel.
Légyszi ne írjátok, hogy ennél nagyobb bajom ne legyen, nekem ez fontos.
2014. júl. 15. 23:30
1/6 anonim válasza:
Teljesen hétköznapiban.
Tehát olyanban, amiben jól érzed magad emberek között.
Amiben mondjuk elmennél sétálni a babáddal.
(Mert van akinek ez tűsarkú+mini, és van, akinek meg papucs+farmer)
2/6 anonim válasza:
Én inkább azt mondanám, hogy olyanba amibe elmennél étterembe, ugyan akkor kényelmes is. Nem igazán tudom milyen volumenű ez a dolog, és miért kaptál rá meghívást. Egy nyári ruha, egy csinos papuccsal szerintem megfelelő. Ha babával mész (gondolom igen) akkor egy csinosabb rövid nadrág és egy csinosabb polo is jó nem kell nyári ruha feltétlenül. Szóval valami normálisabb (nem piszkos, nem szakadt) ruha teljesen megfelelő.
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Anyatejleadó vagyok, ezért kaptam meghívást.
2014. júl. 16. 08:02
5/6 anonim válasza:
Semmi különösre ne gondolj, ez olyan baba-mama találkozó inkább. Kényelmes, emberek közé való ruhát vegyél fel, nem kel estélyi meg ilyesmi.
6/6 anonim válasza:
Nekem aztmondtak hogy köszöntik majd az anyatej leadokat. ha esetleg ki kell állni a tömeg elé akkor illik kicsit szebben öltözni. Szerintem olyanba meny amiben kényelmes de ha betévedsz egy étterembe nnem néznek ki Pl egy szebb maxiruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!