Hogyan maradjak ébren és hogyan ne szoktassam a nagy ágyba?
Figyelt kérdés
1.5 hetes babám éjszaka 1-2x kel enni. Ezzel nincs is semmi baj, én viszont nem tudok fent maradni és még akkor visszaalszom, amikor ő eszik. Így ott marad mellettem a nagy ágyon és következő etetésnél jövök rá, hogy nem tettem a helyére. Hogy maradjak talpon? Nem fog így odaszokni? Nem igazán van kint, szinte az egész napot átalussza az ágyában, esténként szoktuk csak a nagy ágyra tenni, vagy ha fent van napközben pár percet.2014. júl. 11. 07:12
11/12 anonim 

válasza:

Kerdezo akkor maradj ebren!!!!
12/12 anonim 

válasza:

én sem aludnék a babával teljesen megértelek.. párom olyan aktívan alszik arra se kel fel ha engem izomból véletlenül fejbevág, tuti megölné a gyereket az első este :DDD
én egy babzsák fotelt vettem azt tettem a kiságya mellé és így mivel ülve vagyok nem alszok be, de mégis kényelmesebb mint egy sima fotel. ha mégis nagyon bekómálnék gyorsan elkezdek a telefonomon netezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!