Hogyan maradjak ébren és hogyan ne szoktassam a nagy ágyba?
engedd át magad a természetes ösztönnek, és aludj együtt a babáddal. a legjobb :)
én is küzdöttem még az elején, meg a párom is próbált hatni rám, hogy pakoljam vissza a gyereket a kiságyba.
amíg ezt így játszottam, depis, nyomott volt minden napom, mint egy holdkóros, olyan voltam.
amikor elfogadtam, nekem is, gyereknek is az a legjobb, ha együtt alszunk, onnantól kezdve köszöntött be a "könnyű és boldog korszak" a kisbabás életembe :)
ha engeded, hogy ott aludjon, oda fog szokni... de amikor nagyobb lesz 2, 3 éves, majd meg tudod már vele beszélni a "költözést". persze ha belefér az életedbe, hogy ez így történjen. ha nem - és nem azért, mert mások szerint rossz, hogy ott alszik a gyerek, meg ijesztgetnek, hogy még 14 évesen is veled fog aludni (ez nem történik így, csak van, akinél így történik, a többség nem így jár) - szóval ha TE valóban te nem akarod, hogy ott legyen, akkor ezt a kemény küzdést, hogy éjjel majd meghalsz, szédülsz, majd elájulsz a fáradtságtól, és hagyod a babát sírni is akár, szóval ezt kell csinálnod. talán egyszer majd elfogadja a kicsi, és aztán ez lesz a természetes.
(én nem bírnám. én inkább az együttalvást javaslom. a legtermészetesebb és így a legjobb, legboldogabb, legpihentetőbb és legkényelmesebb is) :)
9 hónapig egy test egy lélek voltatok..
Nyugodtan aludjon melletted,te meg pihenj szopi közben ez a legjobb neked is meg a babának is!
Én is így tettem majd kb 5-6 hónaposan áttettem a kiságyába és nem sírt nem szokott oda!
Én akkor tettem már át mikor már csak 1x evett éjszaka vagy volt olyan hogy egyzser sem.
Masodik valaszoloval.melyen egytertek!!!!! Mi is egyutt alszunk. Ja es utolso valaszolohoz komment: van sze ualis elet egyuttalvassal is. Uncsi lenne csak a nagyagyban lefekveskor :)
Szoval ha odaveszex odaszokik de akkor hagydbha hosszu tavon is birosnmajd mert egybideig igenyelni fogja...sztem sok baba igenyli aztan vagy hagyjak vagy nem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!