Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Honnét lehet tudni hoyg...

Honnét lehet tudni hoyg elzáródik egy tejcsatorna? Tuti fáj? Mit lehet tenni vele?

Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 10:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt egyszer es garantalom hogy erezni fogod. Iszonyatosan faj...Nekem meleg vizsugar alatti maszirozast ajanlottak elso korben. Segitett!
2010. jan. 7. 10:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak csomót érzek de egyeltalán nem fáj. Majd este azért zuhanyzáskor megmaszirozom. Van valami különleges technikája?
2010. jan. 7. 10:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is volt csomó a bal mellemben, éreztem de egyáltalán nem fájt még ha megnyomtam akkor sem. Én is megijedtem, de azt mondta a doki hogy csak egy megnagyobbodott tejmirigy. El is múlt. Volt tejcsatorna elzáródásom is! Hú, hát az nagyon fájt tényleg. Vizes ruhába csomagolt meleg palackot tettem rá, és meleg zuhany alatt masszíroztam. Egyszer csak megindult és ki tudtam kézzel fejni.
2010. jan. 7. 13:06
 4/5 anonim ***** válasza:
En jol betusfurdoztem es ugy sima korkoros mozdulatokkal de nem erosem massziroztam. Bar nekem kozben sirogorcsom volt annyira fajt.
2010. jan. 7. 13:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem sokszor volt, de nem fájdalomnak nevezném, hanem kellemetlennek. (Nálam fájdalom az olyan, mint pl. a fogfájás....)

Ha előfordul ilyen, akkor egy idő múlva, ahogy termelődik a tejed, egyre nagyobb lesz a kemény rész a melledben. Ilyenkor úgy szoptass, hogy a baba álla legyen a csomó felőli részen. Fektesd le a babát, Te pedig hajolj fölé. Ez sokszor megoldja a problémát. Nekem a masszírozás nem mindig jött be, max. egy kád forró vízben, de akkor sem mindig.

2010. jan. 10. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!