Ti mit mondtatok volna rá?
Figyelt kérdés
6hetes kislányomat szoptatom, úgye veszek teát,vizet naponta sokat, meg néha egy egy maláta sör is lemegy. mind pénzbe kerül. én nem bánom... de- drága anyósom azt mondta hogy ebből a pénzből tápszer is megoldható minek annyit költeni rá?? hát én elküldtem hogy semmi köze hozzá.2014. júl. 8. 13:08
1/3 anonim válasza:
Jól tetted, anyósod hülyeséget beszél. Minek tápozni, ha van anyatej?!
2/3 anonim válasza:
Talán egy finomabb verzió lett volna: "Drága mama ezt bízza csak rám/ránk (mert a férjedre is tartozik), az anyatej a legjobb a babának, ahhoz meg anyukát is kell kényeztetni, de köszönöm hogy aggódik".
Persze ha olyan, akkor erre is besértődik, de akkor bármire, szóval ne izgasd magad és csak szoptass bátran!
3/3 anonim válasza:
Tehát ha már megszülted és lehet etetni mással is, akkor te ne is igyál és egyél, már "kár beléd"? Szerintem elég primitív nő, ha szerinte a tápszerezés azért jobb, mert pénzben olcsóbban kijön, mint az anyatej megtartása. El van csúszva az értékrendje. Soha senkinek nem hagytam beleszólást a szoptatásba, neked is ezt javaslom. Mondd azt, hogy magánügy, és kérdezd az időjárásról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!