Amikor először hívtátok a védőnőt mit mondtatok neki a telefonba?
Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 13:49
1/10 anonim válasza:
Bemutatkoztam,elmondtam,hogy hozzátartozom,illetve,hogy hányadik héten járok és hogy szeretnék hozzá elmenni a kiskönyvért és tanácsadásra.
2/10 anonim válasza:
Bemutatkoztam elmondtam hozzá tartozok, X-edik héten vagyok, mikor tudnék menni hozzá.
3/10 anonim válasza:
Köszöntem,bemutatkoztam, elmondtam,hogy hányadik héten vagyok,és szeretnék menni hozzá.
4/10 anonim válasza:
én személyesen mentem be. többnyire csak érdeklődni akartam, nem is aznap mentem mikor rendel, de pont bent volt, fogadott is. de ha fel hívtam volna ugyan azt mint az előttem lévők érnek, nyugodt, barátságos hangnemben.
5/10 anonim válasza:
Ugyanazt,mint az előző válaszolók.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2014. júl. 2. 19:39
9/10 anonim válasza:
Mivel dolgoztam és telefonszámot sehol nem találtam így párom bement a védőnőkhöz elmondta mi a helyzet,megkérdezte mikor menjek.
Most várjuk a második babót most is így lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!