Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ennyire fontos az anyatej?...

Ennyire fontos az anyatej? ENNYIRE?

Figyelt kérdés

Szóval tudom hogy nagyon fontos, kislányomat 9 hónapig szoptattam.

Van egy ismerősöm, aki MINDEN ÁRON CSAK ANYATEJET AD A GYEREKÉNEK!

Nincs elég teje, szenved, szoptat, fej, cumisüvegezik, anyatejgyűjtőállomásról is kap, vesz mindenhonnan. Erre most látom, hogy interneten hirdeti, hogy akinek van felesleges lefagyasztott vagy hűtött anyateje, adja már oda neki......Nekem ez kicsit már beteges :/

MINDEN ÁRON ennyire KELL?

Értem én, hogy megtesz mindent, én is megtettem mindent, az okés, hogy gyűjtőállomásról hoz, de hogy interneten kéreget akárkitől?

2014. júl. 3. 09:31
1 2
 11/15 Julie S ***** válasza:
51%
Mindenkinek mas a fontos. Ha nem tudnek szoptatni, akkor en is mindent megtettem volna azert, hogy inkabb mas anya tejet kapja a babam, mint hogy tapszert adjak. Nem azert, mert ma ez a divat, hanem mert szerintem ez a jobb megoldas. De soha senki dolgaba nem szolok bele, ha o meg inkabb a tapszert tartja jonak. Mindenki a tudasa es lehetosege szerinti legjobbat akarja a gyerekenek.
2014. júl. 3. 22:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez mar kicsit beteges.

Én 9hoig terveztem a szopit de a sors ugy hozta hogy egy napig sem birtam kizárolagszoptatni. sosevolt elég tejem.

3,5hos mos szopizik még elégsokszor egy nap de tapszeres kiegészitéssel Megtettem mindent fejtem(most is fejek) éjjel miota átalussza az éjszakát, szopi utan amikor csak tudok. igy megy lassam 2honapjade épp h szinten tartom. én valamiért pont más nő tejétnem adnám még ha be van vizsgálva akkor se. Nem tudom mért egyszerűen nem érzem hogy az jo lenne az ën gyerekemnek ha más tejét kapná. Inlabb tapszert adok pluszba a sajátom mellé. Valamiért undorodom a gondolatátol is. Nem hogy még vadidegentől kéregessek.......

Nallunk is a csapbol is a kizarolag minden aron szoptatni...ez megy. Amikor megkérdezik uton utfélen hogy van e tejcsi szopik e akkor mar csak azt mondom igen. Eleinte nem hazudtam elmondtam hogy felesbe kap tapszert is, erre jötteka sajnalkozasok hogy sebaj ma már jok a tapszerek azon is fel lehet nőni vagy hogy szoptassam sűrübben lesz több tej...Hiába magyaráztam mindent megtettem mégse...Igy inkabb mar nemis foglalkozok ki mit kérdez...Vane foga persze mind a 32! (:)) van e tejem hogyne el is adom mert mar sok tejberizst eszünk...Márinkabb poént csinalok belőle mintsem magamra vegyem. (kislány kisfiú?-full pirosban a gyerek-majd eldönti ha felnő)

nem kéne pszichologushoz küldeni a barátnőd??

2014. júl. 4. 15:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez magánügy, én nem szólnék bele. Mindenesetre a helyében felkeresnék egy szoptatási tanácsadót/szoptatási ambulanciát, illetve csináltatnék egy inzulinterhelést és egy pajzsmirigy panelt, mert lehet, hogy melsze az oka és akkor nem kell fűhöz-fához rohangálnia.
2014. júl. 4. 15:55
 14/15 anonim ***** válasza:
11-es hozzászólóra reagálnék, szerintem az említett anyuka pont nem a legjobbat akarja a gyerekének, inkább a külvilág felé akarja mutatni hogy a babája csak anyatejes. A Kérdésből ezt érzem.
2014. júl. 4. 20:01
 15/15 A kérdező kommentje:
Az utolsó hozzászóló ráérzett, az ismerősömnek baromi fontos h tökéletesnek tűnjön!
2014. júl. 4. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!