Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi használ külső aranyérre?

Mi használ külső aranyérre?

Figyelt kérdés
Lassan 2 hete szültem, szülés előtt jött ki az aranyerem, és ma is jött le egy kis dudor. Teljesen tanácstalan vagyok. Kenőcsöm van, azzal kezdtem el szedni, de az előző aranyér nem húzódott vissza. Mit csináljak?

2014. jún. 29. 16:22
 1/5 A kérdező kommentje:
*kenni
2014. jún. 29. 16:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy vissza fog húzódni. Ugyanis ha olyan aranyered van, ami nem húzódik vissza, akkor az nem is fog visszahúzódni, csak ha nem éri olyan hatás, akkor nem fog megnőni és kellemetlen tüneteket okozni, de kisebb állapotban ott lesz mindig.

De egyébként magadnak is visszahelyezheted, ha olyan. Illetve kenegetheted tovább is, ha lehet használni és még szükséges és elmúlhat.

De amit főként tehetsz, hogy olyan életmódot és étkezést folytatsz, ami nem hozza ki. Vagyis elkerülöd, hogy székrekedésed legyen vagy éppen hasmenésed és akkor nem fog kijönni, megduzzadni.

2014. jún. 29. 16:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is szoptatok. háziorvostól Aurobint kaptam es algopirint fájdalomcsillapítónak
2014. jún. 29. 18:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a reparon kúp és kenőcs sokat segített.
2014. jún. 30. 10:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia, én januárban szültem, előtte és szüléskor is kijött. Utána 1-2 hétig igen kellemetlen volt, kenőcsökkel kentem, vissza is húzódott. Viszont ami szülés előtt jött ki, azzal sajnos nem tudok mit kezdeni, nem húzódik vissza. Nem fáj, nem vérzik, mintha ott se lenne. De sajnos ott van :( Próbáltam: Sperti, Reparon, Hemorid, Hemopropin kenőcs/kúp, és egy kúrát végigcsináltam Detralex tablettával, hatástalanul :(
2014. jún. 30. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!