Kezdődő aranyérre (külső) milyen krémet ajánlanátok? 34 hetes km
állítólag a leghatásosabb a reparon-nekem nem vállt be.ha fáj is a hemorid krémet ajánlom,az mintha lejegelné a felületet.jobbulást
36+1hetes szintén aranyérrel küzdő
A terhesség alatt lett egy külső aranyerem, a szülés pedig kihozott még hármat. 2 hétig jobban fájt, mint a gátseb, pedig az sem volt semmi...
Én mindenféle krémet kipróbáltam, hogy enyhüljön a duzzanat és a fájdalom, (nem vérzett) a Mastu vált be legjobban. Az orvosom javasolta a kúp használatát is, mert elképzelhető, hogy belül is van tágulat. Én is nagyon ajánlom, mert a krém és a kúp együtt csodát tett, 3-4 hét alatt teljesen visszahúzódtak a csomók!
Szóval fel a fejjel, ha nem vérzik, akkor jól kezelhető, és ha szülés után is odafigyelsz a táplálkozásra, hogy véletlenül se kelljen erőlködnöd a wc-n, akkor pár hét alatt teljesen rendbe jöhetsz.
Ezt kívánom, és kitartást! Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!