Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Külső usb-s winchestert...

Külső usb-s winchestert milyet ajánlanátok, ha fullHD tv-re akarom rákötni? Mindenképpen 1 TB-osat szeretnék.20. 000 Ft-om van rá.

Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 11:58
 1/4 Skynet ***** válasza:

Mindenképp Western Digital! Abban még nem csalódtam! :)

WD 1000GB My Book Essential 3.0 WDBACW0010HBK ez, bizonyos, de megbízható oldalon 19.000 forint kereken, erre jön még rá az 1500 forintos postaköltség... Sok cuccot rendeltem erről az oldalról, s eddig semmi probléma nem volt! :)

Üdv

2011. szept. 12. 13:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Legtöbbször ezek az eszközök 500gb-ig látják a külsö hdd-t. Nézd meg a leírásában, nehogy lesre fuss.

WD, Samsung szerintem ok.

2011. szept. 12. 16:34
 3/4 A kérdező kommentje:

az a baj, hogy sehol sem találok olyan leírást amiben benne volna h mekkora winchestert lehet rákötni max a tv-re. Mindenképp vagy samsungon vagy wd-t fogok venni.

ilyen tv-m van amugy: Samsung LE-32D550

nem tudom, hogy mekkorát lehet max rákötni..

2011. szept. 14. 10:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem baj kérdeznék egyet ehhez kapcsolódóan, nekem is ez lenne a gondom, csak fordítva, most vennék tv-t erre a célra. Ugye itt egyszerű vinyókról beszélünk, nem médialejátszó stb...? tehát a simát felismerik elvileg?
2011. szept. 24. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!