Gyártják még a DDR2-es memóriákat? Ha új gépet veszek akkor már mindenképpen DDR3-ban gondolkodjak, ha fejleszteni is szeretnék hosszabb távon?
A DDR1 re gondolsz,amit ma már nem gyártanak. DDR2 es ramokat még bőségesen gyártanak,mellesleg a DDR3 as alaplapok többé kevésbé támogatják a DDR2 eseket is.
Természetesen szerintem ha tuning PC-t akarsz akkor a ramra és a processzorra menj rá,videókártyából elég egy NVIDIA Geforce 9800 as is.
"Természetesen szerintem ha tuning PC-t akarsz akkor a ramra és a processzorra menj rá,videókártyából elég egy NVIDIA Geforce 9800 as is."
Ember az a kártya egy éve is kevés volt ez ma már nagyon nem tuning pc-nek számít...
Főleg most hogy DX11 es játékok vannak.
Kérdező te viszont meg is válaszoltad egyben a kérdésedet!
DDR3 és min. 1333 mhz-es ramot ajánlok.
Hogy felvidítsalak Kingston hyperX 1600 mhz-es 4GB ram 15ezer forint (és itt egy jó memóriáról beszélünk)
3-4 hónapja vettem azt 33 ezerért...
Remélem segítettem: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!