Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aranyérre (külső) milyen...

Aranyérre (külső) milyen krémet tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 10:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Aurobin.
2009. ápr. 21. 10:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Varázsdió krém vagy ennek a homeós megfelelője a Hamamelis virginiana. Olyan gyógyszertárban vagy gyógynövényboltban tudod beszerezni, ahol árusítanak homeopátiás szereket is. A legtöményebb kivonat a Hamamelis tinktúra, ez folyadék, általában 1:10 arányú hígításban használhatod attól függően, mire szeretenéd alkalmazni( visszértágulat, aranyér, arcápolás...). Egy másik lehetőség pedig a Hamamelis globuli (golyócskák), amit kilences CH-ban napi 2-3-szor lehet bevenni 5 golyót. Ezek "full kivonatok". Az alkalmazási területnek megfelelően választhatod a neked megfelelőbbet.
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Posterisan, Reparon , MAstu ezek nagyon jók!!!!
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat! Remélem elmúlik szülésig, bár már nincs sok időm, de csak most jött elő.

34 hetes vagyok

2009. ápr. 21. 11:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A körömvirágkrém is jó az aranyérre.
2009. ápr. 21. 11:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de nekem is kb. 33. héttől jött ki az aranyerem. Én 38 hetesen szültem, és valószínűleg azért jött ki, mert a hasam már elég korán lent volt és mindig azt érezte, mintha a seggemen akarna kibújni a manóm. Ahogy megszültem, egyszerre vissza is húzódott az aranyerem. Szóval én is kentem a szülésig, de nem használt, mert már annyira nyomta a manó, azért türemkedett ki. Ettől függetlenül neked még visszahúzódhat.
2009. ápr. 21. 11:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a 34. hét körül jött ki, a Varázsdióval kentem, 1-1,5 hét alatt elmúlt és nem is jött ki többször, még szülés alatt se.
2009. ápr. 21. 11:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia, körömvirág krémet használok, 1 hét alatt visszahúzódik tőle! Üdv: 34 hetes kismama
2009. ápr. 21. 12:22
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, asszem a körömvirág és a varázsdió nyert, körömvirág van is itthon!

Csak reménykedni tudok, hogy elmúlik, bár sztem ez is egyénfüggő, ahogy látom :(

Köszi mégegyszer!

2009. ápr. 22. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!