Van olyan "csodaszer" vagy homeopátia, ami segíti a tejtermelődését esetleg amit már terhesen is ellehet kezdeni szedni?
sajnos az első babámat nem tudtam szoptatni ez elég rossz volt mindkettönknek (nekem és a babának).
most biztosra akarok menni
segítenétek?
Ajánlom, hogy nézz be a www.lll.hu oldalra, esetleg látogass el egy csoportba is, sok bátorítást kaphatsz, és mindennek utánanézhetsz.
Esetleg sikerül rájönnöd, hogy először miért nem sikerült.
Az anyák 98%-a képes szoptatni a gyermekét, és ha ott van Benned a szándék, akkor menni is fog, ne aggódj!
Jó babavárást Neked!
Én is urticát szedtem, ahogy a 2. írta, nekem bevált. Ha viszont hangulatingadozásod is van vagy levertség okozza, hogy nincs tejed akkor a pulsatilla 15 ch-t is lehet szedni.
Mindenképp kérd ki homeopátiás szert forgalmazó gyógyszerész, esetleg orvos tanácsát, mert ők személyre és tünetre szabottan tudnak neked szert ajánlani.
És nagyon fontos a pozitív hozzáállás is!!! Rengeteget számít!! Pozitív gondolatokkal ösztönözd magad, hogy ezúttal fogsz tudni szoptatni, sok tejed lesz, és megteszel mindent annak érdekében, hogy ez így is legyen.
Sok sikert!!
Önmagukban ezek a szerek nem tudják a tejelválasztást serkenteni,hanem a mell minél gyakoribb kiüritése.
Jó lenne utánnajárni hogy miért nem ment a szoptatás.
Igen a nök 98% képes szoptatni,de akinek nem ment annak tudnia kell hogy miért,hogy tudjon változtatni,ha kell.
Nagyon sok oka lehet annak hogy kevés a tej:a rossz szopizási teknikátol a hormonális gondon át a kevés tejmirigyig minden.Ezért lenne jó az okot kideriteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!