Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Homeopátia? CSak ajánlani tudom!

Homeopátia? CSak ajánlani tudom!

Figyelt kérdés

Megosztom Veletek, akinek esetleg szüksége van rá. A 36. héttől szedtem napi 5 golyó Arnicát (9Ch), és 5 golyó Caulophyllummot (5Ch), s 3 naponta Cimicifugát (5Ch). Mikor beindult a szülés, fél óránként ettem a Caulophyllumot (30Ch), s a Cimicifugát (30-as kellett volna, nekem csak 5-ös volt), s burokrepesztés után 2 órával megszületett a kislányunk..., s mondhatom, élmény volt... (az elsőhöz képest különösen...)

Mindeninek hasonló szép szülésélményt kívánok!!!

2011. jún. 15. 13:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük! Bár minden szülés más, lehet, hogy a bogyók nélkül is ilyen könnyű lett volna.
2011. jún. 15. 13:36
 2/12 anonim ***** válasza:

Nekem nem segítettek a bogyók. Szerintem is minden szülés más, és sok minden szerepet játszik benne, de szerintem a bogyók a legutolsó sorban.

Második terhességem alatt tuti nem fogom szedni.

2011. jún. 15. 13:47
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló jó tapasztalatim voltak a homeopátiával. Hihetetlenül gyorsan született meg a kisfiam. Az orvosok és a szülésznők is meglepődtek, pedig első baba volt! Előtte az orvosom csak legyintett rá, azt mondta szedjem, ártani nem árt, de szerinte nem is használ! Majd a szülés után megkérdezte: Mit is szedetem valójában, most már őt is komolyabban érdekelné a dolog!:)
2011. jún. 15. 14:07
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

Nekem sem segítettek,53óra vajúdás után császár lett a vége!

De örülök,hogy te a szerencsések közé tartozol!

2011. jún. 15. 14:08
 5/12 anonim ***** válasza:
Én se szednék ilyen "bogyókat".
2011. jún. 15. 14:21
 6/12 anonim ***** válasza:

én szedtem őket, semmit nem használt, 42. héten indították, aztán végül császár lett.

és abban sem vagyok biztos (honnan is tudhatnánk), hogy bogyók nélkül nem ugyan ilyen könnyű szülésed lett volna. Te sem tudhatod.

szóval ártani tuti nem árt, de hogy tényleg használ-e?.....

2011. jún. 15. 14:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Én meg remélem, hogy használ, és szedem is, bár nem ebben a felállásban, mint írtad. Első fiamat iszonyat kínok között szültem nagyon sok szenvedés után, most még 1hetem van, és nagyon félek!! Bízom benne, hogy a bogyók nekem is segítenek!! És köszi, hogy egy kis lelket öntöttél belém! :-)
2011. jún. 15. 15:48
 8/12 Nikuska Vác ***** válasza:
Hali! Én is csak jót tudok mondani a bogyókról:) Cak -pak 3 óra és a kisfiamat a kezemben tartottam, első szülésem volt:) De bármikor újra szülnék, mert számomra nagyon nagy öröm és élmény:)A másodiknál is fogom szedni a bogyókat:)
2011. jún. 15. 15:59
 9/12 sumergo ***** válasza:

Még nem döntöttem el, hogy használom-e majd ezeket. Abban sem vagyok biztos, hogy tényleg a hatóanyag ami benne van, az segít, de egy biztos. Ha ezen bogyók által hiszel benne, hogy könnyebb lesz, már az befolyásolhatja szülés milyenségét. Ezért az a biztosabb, hogy használni fogom, de még azért nem 100%.

19+2 hkm

2011. jún. 15. 18:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Én is szedtem ezeket. Aztán 40+4 hétre született a kislányom. Oxitocin infúzió, kétszeri kézzel tágítás, méhszáj lazító injekció, összesen 11 óra vajúdás. Aztán kb. 8 óra után közöltem, hogy ha még egy olyan édes sz@rt be kell kapnom, tuti hányni fogok. Szóval akkor és ott abba is hagytam a homeopátiás golyókat. Undorodtam már tőlük.

A kitolás viszont már pikk-pakk megvolt. Nem tudom, összességében mennyit ért a homeopátia. Anélkül lehet, hogy császár lett volna. Közel jártunk hozzá.

2011. jún. 15. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!