Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csináljak, ha úgy tűnik,...

Mit csináljak, ha úgy tűnik, hogy a tej már nem elég neki, de nem fogad el semmi mást?

Figyelt kérdés

Kislányom pár napja töltötte a 4 hónapot és úgy veszem észre, hogy most már nem elég neki az anyatej: óránként szopizik, cincálja a cicimet, és éjjel is felkel enni, holott eddig átaludta az éjszakákat.

Viszont a tápszert nem fogadja el, próbáltam tejpéppel is kínálni, az se kellett neki.

Mit csináljak? Tegyem mellre óránként és reménykedjek, hogy több lesz a tej? Vagy hogy fogadna el más kajcsit? Már fájnak a melleim ahogy nyúzza őket szegénykém...

2014. jún. 20. 18:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
4 hónaposan elkezdtem hozzátáplálni, kiváltottuk a napközbeniket, így maradt reggel és este az anyatej, fejtem, aztán mire 7 hónaposan lett befejeztük, tápszert kapott.
2014. jún. 23. 14:59
 12/12 A kérdező kommentje:

Hozzátáplálni még nem szeretnék, végülis elvan tejen (stagnál, picit hízik). A védőnőm és a doktornénink is azt mondja, hogy így is inkább várjuk meg a 6 hónapot.

Vettünk különféle tápszereket és cumikat, annyit már elértem, hogy a kanál látványára is összeszorítja a száját, irtó cuki. Marad a cici :)

2014. jún. 23. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!