Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért kell nyilvánosan szoptat...

Miért kell nyilvánosan szoptatni? Vagy ha muszáj miért nem diszkréten?

Figyelt kérdés

nem hiszem el hogy nem lehet megoldani hogy indulás előtt szoptasson valaki, vagy vigyen lefejt tejet üvegben stb

oké ha vészhelyzet van elhúzódik a nap stb akkor rendben.

DE! pl miért kell étteremben, miközben más jóízen eszi a vacsoráját és farkasszemet néz vele egy 120kilós nő kilógó melle..

rendben, ha muszáj szoptasson ott, de vagy takarja el magát kendővel, pulcsival akármi, vagy menjen ki a mellékhelységbe..

2014. jún. 20. 09:16
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
43%
Off: ha valaki szoptat, akkor hogyan látod a mellbimbóját??? Hát nem a hónaljából jön a tej!
2014. jún. 20. 19:12
 32/43 anonim ***** válasza:
27%

aki pisiléshez és kakiláshoz hasonlítja a szoptatást, arról mindig az jut eszembe, hogy a családjával vasárnapi asztal mellett megeszik egy jó nagy adag gőzölgő székletet, és frissen csapolt pisivel leöblíti.

ennyiben hasonlít a pisi a kaki és az anyatej kb.

és az ürítése is.

gondolkozzon aki ilyen hasonlóságot vél felfedezni, miért is tekinti a szervezet salakanyagát ugyanolyannak, mint a tápláló, éltető anyatejet.

2014. jún. 20. 19:49
 33/43 anonim ***** válasza:
62%
De .... vagy! Nem arról volt szó h. a pisi-kaki ugyan az mint az evés hanem arról h. a szoptatás az egy természetes dolog a pisi-kaki az nem természetes?
2014. jún. 20. 20:33
 34/43 anonim ***** válasza:
40%

Atyaég! Ontopic módon engedd meg, utolsó, hogy azt mondjam, el vagy tájolva. Ilyen alapon a turha, a nemi váladékok, a csula, a fing és még sok egyéb, az emberi test valóságához tartozó fizikai valóság is természetes dolog.

Ne hasonlítsd már tényleg össze az anyatejet az emberi ürülékkel!!! Én sem szoptattam nyilvános helyen, mint írtam, de azért engedtessék már meg: a cumisüvegből táplálkozó baba látványa mitől lenne természetesebb, mint a szopizó baba látványa???

2014. jún. 20. 20:38
 35/43 anonim ***** válasza:
48%
Abban hogy nem dobja ki anyuci a vilàgnak a melleit!
2014. jún. 20. 21:05
 36/43 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem ha melletted 25+-os delnők ülnének az étteremben köldökig dekoltálva, szeméremszőrzetig felsliccelt szoknyácskákban, egy büdös szót nem szólnál, hanem úgy gondolnád, ez a világ legtermészetesebb dolga.

De a szoptató nő melle az fúúúúúj! Ugye?!?

Szerencsére nem te diktálsz, még ha nem is pártolom a direkt nyilvános szoptatást magam sem. De az anyatejes táplálás elleni műundort még úgy sem.

Maradjunk ennyiben!

2014. jún. 20. 21:19
 37/43 anonim ***** válasza:
46%

73%, a kulcsszót az "anyuci"-ban mondtad ki.

Grt. a család- és gyermekcentrikusságodhoz!

2014. jún. 20. 21:29
 38/43 anonim ***** válasza:
77%
Attól még lehet gyermekcentrikus egy ember, hogy nem mutogatja a melleit ország-világnak, csak mert ő szoptat. Akkor is lehet az, ha nem kíváncsi más melleire. Az ilyenek a normális, intelligens, nyilvánosan viselkedni tudó emberek. Szerencsére a többség ilyen.
2014. jún. 20. 21:33
 39/43 anonim ***** válasza:
30%

Egyetértek!

A kisebbség meg olyan, aki bőven megbámulja a kebelcsodák bájait, közben pedig álszent, hazug és képmutató módon fröcsög a gyermekét szoptató édesanya mellére. Hála Istennek a többség valóban nem ilyen. :)))

2014. jún. 20. 21:47
 40/43 anonim ***** válasza:
57%
35-ös vagyok. Én is szoptatós anyuka nekem is elő fordult h. Nyilvanos helyen kellett szoptatnom es eltakartam magam nem mutogattam a melleinet mindenkinek mert ez " termeszetes"
2014. jún. 20. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!